RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 22. august 2013

Lugemissoovitus: Bilderbergi grupi tõeline lugu

 
Daniel Estulini kurikuulus raamat “The True Story of the Bilderberg Group” saadaval nüüd ka eestikeelsena – “Bilderbergi grupi tõeline lugu”

Suletud uste tagant…
… ja relvastatud valvest mööda pääsedes jõuame tõeni maailma võimueliidi ja nende salaplaanide kohta, mis puudutavad MEIE tulevikku…
Daniel Estulin paljastab intriigide ja salatsemise sügavustesse tungides selle, millest pole kunagi varem räägitud. Alates asutamisest 1954. aastal Hollandi Oosterbeeki väikelinna Bilderbergi hotellis on Bilderbergi grupp korraldanud igal aastal kohtumise, kus Euroopa ja Ameerika poliitiline eliit ning maailma rikkaimad firmajuhid arutavad inimkonna majanduslikku ja poliitilist tulevikku. Ajakirjandust kohtumisele ei lubata ning Bilderbergi grupi otsuseid ega arutelusid ei avalikustata, kuigi neil on suur mõju kõigile maailma inimestele, nagu selle raamatu autor näitab.
Kasutades meetodeid, mis meenutavad külma sõja spioonide taktikat – ning mis panid mitmel korral ohtu ka tema elu –, tegi Daniel seda, mida keegi teine pole suutnud seni saavutada: sai teada, mida räägitakse uhkete hotellide suletud uste taga ning tegi selle esimest korda avalikkusele teatavaks oma raamatus.
Hispaanias elav Daniel Estulin on auhinnatud uuriv ajakirjanik, kes on tegelnud Bilderbergi grupiga üle 17 aasta. Ta on kirjutanud raamatu “La Verdadera Historia del Club Bilderberg” (2005), mis on Hispaanias bestseller ja millest on praeguseks ilmunud kaheksateist trükki; raamat on tõlgitud 48 keelde ning see on müügil 67 riigis.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP