RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 1. august 2013

Surmaüksus plaanis FBI teadmisel rahumeelsete meeleavaldajate tapmist

1016402 10151716821443459 1364927602 n 300x154 Surmaüksus plaanis FBI teadmisel rahumeelsete meeleavaldajate tapmistJuunis kajastas Infowars veebisaidil WhoWhatWhy.com ilmunud artiklit, milles avalikustati, et FBI oli teadlik rühmitusest, kes sepitses plaani mõrvata rahumeelseid demonstrante Occupy meeleavalduste ajal. 

Salastatud dokument, mille FBI väljastas, sisaldab järgmist infot: “Identifitseeritud [kustutatud] oktoobris plaanitud snaiperirünnakutena rahumeelsete demonstrantide vastu Houstonis Texases, kui see osutub vajalikuks. Identifitseeritud [kustutatud] on saanud infot, et demonstrandid New Yorgis ja Seattle’is plaanivad samalaadseid proteste Houstonis, Dallases, San Antonios ja Austinis Texases. [kustutatud] kavatses koguda infot protestirühmituse liidrite kohta, sealhulgas fotosid, ning siis välja mõelda plaani, kuidas tappa liikumise juhid.“
“Vastavalt ajakirjanik David Lindorffi andmetele kavatses FBI mõrvata nüüdseks juba vaibumas Occupy liikumise juhid salajase snaiprirünnakuga,“ kinnitas Kurt Nimmo reportaaž.

Alex Jones: Valitsus on muutunud terroristiks
“On oluline mõista seda, et teatud infot avalikustatakse meelega, et külvata hirmu meeleavalduste suhtes. Ent oluline on juhtida tähelepanu sellele, et sellised palgamõrvarite surmaüksused tegutsevad meil siin Ameerikas,“ rõhutas Jones.
“Kui juba president kirjutab alla NDAA-le (USA riigikaitse volituste seadus – toim.), tunnistab ta avalikult, et me võime tappa, ameeriklasi kadunuks jätta ja piinata, me võime teha, mida iganes tahame ning siis anda oma volitused üle eriüksusele või mõnele muule jõule, kes on juba selliseid otsi-ja-hävita-operatsioone teistes riikides läbi viinud,“ ütles Jones.
“Nad usuvad, et see on igati seaduslik – oma olemuselt on see avalik katsetamine, surmaüksuste proovipäev avalikuks tegutsemiseks USA-s. Seda kõike tehakse terrorismivastase võitluse nime all, samal ajal kui valitsus ise on muutunud terroristiks,“ ütles Jones, lisades, et see on psühholoogiline sõda politsei, sõjaväe ja üldsuse vastu.
“See on kõige barbaarsema, üle võlli mineva ja ebaseadusliku tegevuse normaliseerimine, mida valitsus suudab välja mõelda. See on viis, kuidas nad loovad tapjate armee. Politseinikud, kes käsklust ei täida, pekstakse läbi või mõistetakse süüdi altkäemaksu võtmises,“ ütles Jones.
Jones juhib tähelepanu sellele, et DHS (USA sisejulgeolekuministeerium) koondas oma tähelepanu Al Qaedalt ümber veteranidele ja relvaomanikele juba viis aastat tagasi ja nüüd on sellest saanud norm. Rahvast harjutatakse ideega, et snaiper-rühmad ründavad inimesi esimese konstitutsiooniparanduse (usu-, sõna-, meedia-, kogunemis- ja petitsioonivabadus – toim.) pärast. Kui see töötas Natsi-Saksamaa ja Nõukogude Liidu valitsemisel, siis miks ei peaks see töötama ka Ameerikas, küsib Jones.
“Nad valmistuvad meid juhtima kodusõtta – just nagu Iraagis, kus nad on šiiidid vastandanud sunniitidega. See on puhas “jaga ja valitse“ põhimõte, mis toimub juba ära tõestatud kuratlikul viisil.
Jones ütleb, et kui vaatlejad tahavad teada, kuidas on võimalik Ameerika Ühendriike kukutada, siis see toimub seestpoolt ja 21. sajandi tipptehnoloogia vahenditega.
Tundub, et ulmelise õuduspõneviku “The Purge“ (Patupuhastus, 2013) õõvastavast tulevikuutoopiast on peatselt saamas reaalsus ja igaüks peab tegema oma valiku, ütleb Jones.

Vaata Infowarsi tõlgendust:
Allikad: Infowars, Before It’s News
Foto: Independent Talk

Toimetas Meeli Seermaa

Allikas: http://www.telegram.ee/nwo/surmauksus-plaanis-fbi-teadmisel-rahumeelsete-meeleavaldajate-tapmist#.UfoYKFtLH7N

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP