RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 31. oktoober 2011

ALDO ROOMERE: TOLASID TOOTEV TOETUSGRUPP

Riigikogu tolvanid said hakkama järjekordse suursaavutusega – moodustati jalgpalli toetusgrupp! Hurraa, tublid rahvaesindajad, müts maha teie järjekordse hüpergeniaalse sammu ees! Ikka eemale, ära ja oma paksuseinalise heaolu müüride vahele, valgusaastate kaugusele tõeliste probleemide ja riiklike murede eest!
Mis kuradi riigi kogu, küsin ma? Pole enam oma riikigi, et s...iin midagi koguda peale üha hullemaks minevate maksude ja arvete, on vaid võõraste tallata antud territoorium, kus kõik on müügiks ja vähegi mõistuslik kuulub riiklikult mõrvamisele, sest mõistus sunnib ju mõtlema ja sellest võib midagi järeldada, järeldused aga ei pruugi valitsusele sugugi meeltmööda olla!
Nii kogunebki kodumaalt sundpõgenejate asemele lauslollus, koolid toodavad kirjaoskamatust ja elust võõrandumist, sest poliitikute naerusuised igapäevavaled raiutakse paratamatult ka õpikuisse. Eesmärgikindla ning loova tegutsemise hävitab labane fiskaalne onanism, tegudelt taandutakse sõnadele, sest propagandaloosungite loopijad saavad erakordselt kõrgeid honorare.
Kas neist arvukatest toetusgruppidest, mis kummitemplisaalis kunagi moodustet, ka mingit reaalset tolku on olnud? Ei viitsi selle üle arutlemagi hakata, sest silmaga näha on vaid meie riigi igapäevane allakäik, kuigi seltsimees Ansip meile berluskooniliku kivinäoga iga päev üha meeletumatest edusammudest pasundab. Toetusgruppide pidev tootmine aga tõendab veenvalt, et riigikogu tegelinskitel pole tegelikult tuhkagi tähtsat teha, seega otsivad nad, vaesekesed, meeleheitlikult mingitki asendustegevust, et igipikalt tühje tööpäevi sekundikski sisustada. Kuna tunnen endal kohustust neid vaeseid seltsimehi-naisi pisutki oma pisku mõistusega aidata, siis pakun välja veel mõned toetusgruppide ideed, et lugupeetud rahvaasemikud oma priske palga ikka ausalt välja teeniksid:
Seebimullide puhujate toetusgrupp;
Võõrvõimu eest võitluses langenute muldasängitamise toetusgrupp;
Jürgenliginägelikkuse toetusgrupp;
Tühikargamise kuluhüvitise toetusgrupp;
Püksitagumiku kuluhüvitise toetusgrupp;
Seelikutagumiku kuluhüvitise toetusgrupp;
„Tantsud tähtedega“ saatest seni väljajäänute toetusgrupp jne.
Ühtlasi pakun välja riigikogu kui meie esinduskogu senise nime kaotamise ja selle asendamise nimetusega „PEOST SUHU ELAMISE TOETUSGRUPP“, sest senined riigikogud on aastakümneid just peostsuhuelajate säilimise ja nende arvukuse pideva suurenemise eest ennastsalgavalt võidelnud.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP