RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 3. oktoober 2011

Amnesty International: Leedu on kaasosaline Bushi piinaoperatsioonides

postitas mauri remember-drasius-kedys osak. 9:56 2. oktoober, 2011
impeerium xercosius kirjutab: "DemocracyNOW! 30.09.2011 saatetunnis, ligikaudu 6. minutil, viidatakse Amnesty International uuringule, kus on tõestatud, et Leedu osales George Walker Bush'i korraldatud piinamis-operatsioonides.

Väidetakse, et Leedu territooriumil asus üks CIA salajastest vanglatest. Siin artiklis viidatud PDF-dokumendis on ka lendude kaart, kus üks lendudest liigub Türgist Tallinna ja Tallinnast edasi Leetu. Sealhulgas leidub ka otselende Afganistanist Helsinkisse. (Minupoolne lisamõte: Helsinki ja Tallinna vahel on päris hea laevaühendus.)

DemocracyNOW! saatetunnis kuvatakse ka videoklippi Amnesty International esindajate poolt BNS'ile antud intervjuust, kus Amnesty International'i esindaja, Juliana Hall, küsib, et kui nemad (Amnesty International) suudavad oma väheste resurssidega tõestada vähemalt ühe piina-küüditus-lennu toimumist, siis miks ei suuda Leedu riigiprokurör kogu oma kasutuses olevate resurssidega Leedu Parlamendile adekvaatset ülevaadet anda?"

Allikas: http://minut.ee/ 
____________________
Siin pole midagi imestada, sest piinamine võeti kasutusele ju "üllaste" eesmärkide teenimiseks ja näib, et valitsejatele on kõik lubatud.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP