RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. oktoober 2011

MATTI ILVES: MIDA ON OODATA PRESIDENT ILVESELT TEISEL AMETIAJAL?


Paljud vaatlejad on avaldanud arvamust, et president Ilves tegutseb teisel ametiajal märksa julgemalt Eesti heaks ja sekkub järjest rohkem sisepoliitilistesse küsimustesse. Pean aga kohe ütlema, et see on täiesti asjatu lootus, sest tema huvid ei ole paraku enamuses Eestiga seotud. Need on hoopis globaalsed eesmärgid ja ka ideed ning korraldused, millest ta juhindub tulevad väljastpoolt. Ilvese ainus siht siin on kindlustada provintsi sujuv liikumine Euroopa Ühendriikidesse. Selline eesmärk on nüüd ka avalikult välja kuulutatud ja Eesti osalemine seal tähendab meie väikesele rahvale kindlat hääbumist.
Eriti tähelepanuväärne on see, et kõik kartellipoliitikud näivad olevat lepinud sellise perskpetiiviga ja meie meedias ei ole isegi tõstatatud diskussiooni selles küsimuses.
Mäletan aga hästi, kui oli päevakorral astumine Euroopa Liitu siis lubasid kõik poliitikud rahvale, et meie ei nõustu kunagi EL-u muutumisega liitriigiks ja sellest on nad rääkinud ka palju hiljem. Nii kui nüüd näeme, oli tegemist rahva lihtlabase petmisega.
Toodud fotol on presidendikandidaat (esimese valimiskampaania ajal) näitamas eestlastele käega saatana märki. Einar Laigna kirjutas siis:
"Küsimus tuleneb asjaolust, et välistel märkidel ja sümbolitel on kindlad tähendused. Kas näidatakse kellegi-millegi tunnustamiseks pöialt või siis vulgaarselt trääsa või sõrme – võimalusi on palju. Kehakeeles väljenduvad spontaanselt seisundid ja suhtumised, kogu inimisik, tema välimus ja käitumine on märkide keel, mis sisaldab olulist informatsiooni.
Siit tulebki küsimus, mis ajendatud pildist 30. augusti Eesti Päevalehe neljandal leheküljel. Kellele ja miks näitab presidendikandidaat Toomas Hendrik Ilves käega saatana märki?! Saatana märgi tegemisel kujutavad äärmised ülestõstetud sõrmed sarvi ja keskel on pöial nagu keele näitamine. Kuna selline käeasend ei ole lihtne ega loomulik ja nõuab teadlikku sõrmesättimist, siis saab selle märgi tegemine olla ainult teadlik ja harjutatud.
Samas võib selle märgi näitamine olla spontaanne ja harjumuslik, sarnaselt erariides ohvitseridele, kes tänaval kohtudes tõstavad automaatselt käe tervituseks. See on sisseharjunud ja automaatne.
Seega tahaksin küll teada, miks austatud presidendikandidaat näitab märki, mida oleme mitmetel kordadel näinud tegevat ka USA presidenti. Ma tean, et see küsimus kutsub esile minu isiku vastased rünnakud, nagu ka eelmine artikkel. Täites Eesti Vabariigi kodaniku ja ohvitseri kohust, olen selleks valmis."
Vastus on tegelikult lihtne, Ilves on tõenäoliselt vabamüürlane! President Bush junior on massoon ja ei varjagi seda, saatana märgi näitamine on aga vabamüürlastele omane. Nüüd on meil selge, kelle huve president Ilves teenib. Samuti on üks tippglobalist Zbigniew Brzezinski nimetanud Ilvest meie organisatsioonile kasulikuks tööriistaks.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP