RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 5. oktoober 2011

MATTI ILVES: VEEL VABAMÜÜRLASTEST

Selles blogis võite lugeda vabamüürlaste salaorganisatsioonist SIIN ja SIIN . Sain teada veel midagi huvitavat massoonlusega seoses.
Keiser Nikolai I (valitses 1825–1855) keelas Venemaal massoonide organisatsioonid, olles hästi teadlik sellest, et Prantsusmaal oli nn Suur Prantsuse Revolutsioon vabamüürlaste organiseeritud. Samuti kuulusid paljud dakabrististid massoonide hulka, kes tõid omale ustavad väed Senati väljakule, kus nad keeldusid Nikolai I-le truudust vandumast, nõudes vanema troonipärija, ilmselt nende venna, Konstantini troonileasumist. Ülestõus suruti veriselt maha. Kohtu alla anti ligi 600 inimest ning viis juhti poodi üles, 121 dekabristi saadeti sunnitööle ja asumisele Siberisse.
President Kennedy, nii kui on nüüd selgunud, tapeti samuti vabamüürlaste poolt, kuna ta pidas ainult 10 päeva varem kõne (jääb üle ainult imestada atendaadi organiseerimise kiiruse üle), kus kutsus rahvast üles võitlusele salaorganisatsioonide vastu. See kõne on nüüd väga raskesti kättesaadav.
Tänapäeval kuuluvad paljud riigijuhid vabamüürlaste hulka, kui George Bush andis ametivannet, asetses ta käsi Massoonide Piiblil mis oli trükitud Londonis 1767. Kennedy oli üks vähestest persidentidest, kes ei kuulunud vabamüürlaste salaorganisatsiooni. Vabamüürlased on ka Obama, Sarkozy ja isegi kantsler proua Merkel on kuidagi massonidega seotud, kuigi naistele on see organisatsioon suletud. Ilmselt kuulub ta mingisse vabamüürlastele allutatud naiste organisatsiooni, näiteks Rahvusvahelisse Naisteklubisse "Zonta". Ka meie erosaadik Siiri Oviir kuulub samuti sinna ühendusse. Merkel ja Sarkozy kasutavad kohtumistel vabamüürlasetele omast sümboolset käesurumist.

Vabamüürlase Siim Kallase (eesti nime sai kasuvanemailt, varem oli Goldberg) meistritöö! Massoonide kõikenägev silm 50. kroonisel rahatähel.
Vabamüürlase V.I. Lenini kuju Doric Looži Nr. 92 hoone ees, USA
 Vabamüürlaste sümboolne käesurumine

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP