RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 25. oktoober 2011

MAAILMA RAHVAD, TÕUSKE ÜLESSE!

Raivo Orgusaare pöördumine 15.10 meeleavalduse eel:



15. oktoobril tulid inimesed üle kogu maailma, Ameerikast Aasiani ja Aafrikast Euroopani tänavatele ja väljakutele nõudmaks oma õigusi ja tõelist demokraatiat.Võimurid kogu maailmas tegutsevad vähemuse huvides, ignoreerides enamiku arvamust ning inim- ja keskonnakahjustusi, mille eest peame Meie maksma. See talumatu olukord peab lõppema. Nüüd on aeg ühineda jätkuvate ülemaailmsete rahumeelsete protestidega! Ühinedes üheks hääleks, anname Me poliitikutele ja finantseliidile, keda nad teenivad teada, et see on Meie, inimeste endi otsustada, kuidas kujundada oma tulevikku.
Me ei ole elutu kaup poliitikute ja pankurite käes, nemad ei ole Meie omanikud ega esindajad. Meil on aeg ühineda ja toimuva ülekohtu vastu välja astuda! Meie väljaastumised hakkavad toimuma rahumeelselt, Me  räägime seal ka sellest, mida uudistes Meie eest kiivalt varjatakse ja asume ka tegelikkuses tegudele, pööramaks valedemokraatlikusse võlakuristikku sööstavat Eestit tõelise demokraatia rööbastele, Me teeme seda veel, veel ja veel, Me teeme seda seniks, kuniks Meie häält ka tegelikkuses kuulda võetakse ja Meie soove täitma hakatakse!
Neil on saabunud ajad MEID kuulama hakata, Meil aga aina vaäljemini ja julgemalt oma soovidest teada anda...

Meie järgnevad väljaastumised toimuvad juba üsna pea. Kui Te leiate, et ka Teie kohus esivanemate ees on kaitsta nende poolt higi, vere ja elu hinnaga vabaks võidetud ja Teile pärandatud kodumaad. Kui Te leiate, et Teie kohus on jätta järeltulevatele põlvedele just selline vaba ja rüvetamata ning multikultuuristamata kultuuriga isamaa, nagu Teie soovite, siis on aeg seljad sirgu ajada" Saades üle oma valehäbist ja asjatust argusest, on aega tulla juba järgmisel korral koos meiega tänavale, just oma õiguste ja vabaduste kaitseks meelt avaldama.
Selleks jätke Meile palun oma e-posti aadressid, et saaksime Teile operatiivselt järgnevate meeleavalduste kohta teavet edastada...

http://orgusaar.ee

R. Orgusaar kandideeris Riigikogu "valimistel" sõltumatu üksikkandidaadina EIP nimekirjas. 
 Allikas: Margit M. Koppel

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP