RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 17. oktoober 2011

MATTI ILVES: MEELEAVALDUS DEMOKRAATIA KAITSEKS

15.10. laupäeval toimus Tallinnas ja Tartus meeleavaldus demokraatia kaitseks, meie valitsuse vastu ja pangandusmaffia paljastamiseks. Demonsratsioon pealinnas läks igati korda ja osavõtt oli arvestades meediasulgu täiesti korralik, vähemalt 300 inimest, osavõtja Aldo Roomere usaldusväärsetel andmetel.
DELFI, "Postimees" ja raadio kiirustasid teatama, et osavõtjaid oli kõigest 100, tõde ei saa aga siiski varjata. Kogu kartellimeedia vaikis sellest, et ka Eestis on kavas protestimeeleavaldused. Veel reedel teatas televisioon AK-s ainult demontratsioonidest Wall Streetil ja ka seda, et protestitakse kapitalismi vastu. Sellega püüti rahvast ajada segadusse ja kujutada meeleavaldajaid kui padupunaseid, kellega meie rahval ei saa olla midagi ühist.
Jah, iga kapitalism ei olegi hea ja tuleb meelt avaldada juutide leiutatud värdkapitalismi vastu, mida nimetatakse finantskapitalismiks - aga see ei ole õige kapitalismi pale. Tõeline kapitalism on tööstuskapitalism, lähemalt sellega saate tutvuda  SIIN.

Vaid vähesed inimesed, kes vaatasid reedel vene telekanali PBK-1 eesti uudiseid said teada meeleavalduste toimumisest, isegi minule oli üllatuseks, et see korraldatakse ka Tartus, kus osavõtjate arv ei olnud suur. Saates oli isegi intervjuu ühe korraldaja Eesti Rahvusliku Liikumise esimehe Aivar Koitla´ga. Samuti teatati, et politsei valmistub tõsiselt rahvarahutuste mahasurumiseks.
Alles pühapäeval tegi meie meedia sellest juttu ja seda siis, kui inimesed poleks jõudnud meeleavaldusest enam osa võtta. Eesti Ekspressi peatoimetaja asetäitja Sulev Vedler ütles tänases Vikerraadio saates «Rahva teenrid», et ta ei saa aru, mille vastu Eestis meelt avaldatakse. «Ma ei saa aru, mille vastu protestitakse ja eriti arusaamatu on see Eesti puhul,» sõnas Vedler. «Siin on elu läinud kogu aeg paremaks ja kui me tahame mingit endist korda tagasi, siis ma ei tea, kuhu me tagasi minna tahame», kirjutas "Postimees". See saade "Rahva teenrid", algab kell 11.00, oligi laias meedias esimene saade, kus teatati inimestele protestimeeleavaldustest. Peab ütlema veel seda, et hoidku jumal meid selliste äraostetud või pimedate rahvateenrite eest!
ERR uudisteportaalis teatas üks korraldaja Peeter Proos: "Meie toetame Eesti Vabariigi põhiseadust ja kuna on selline olukord, et meie poliitiline eliit ei tee seda enam, finantseliit ja muud organid on põhimõtteliselt meie valitsuse ära ostnud või kinni maksnud, siis ainuke võimalus ongi veel rahval ise midagi teha, et üldse meie riik normaalsesse suunda keerata." Selle ütlusega ongi hea lõpetada lühiülevaade protestimeeleavaldustest.

Fotod: Raigo Pajula

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP