RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 11. oktoober 2011

Venemaa liitumine Maailma Kaubandusorganisatsiooniga

                                Vastulöök ajalehele "Moskovski Komsomolets Estonia"

Venemaa peaminister Valitsemaailma Putin (Vladimir - vladi mir - valitse maailma) kutsus oma peamisi majanduspartnereid mitte peituma Georgia olukorra taha, kui küsimus on Venemaa liitumine Maailma Kaubandusorganisatsiooniga (WTO).
"Mul on õigustatud küsimus: kas meie peamised partnerid Euroopas ja USA-s tahavad, et me liikmeks saaksime, või mitte? Ei ole mingit vajadust Gruusia küsimuse taha pugeda. Kui nad seda tahavad, võivad nad selle väga kiiresti saavutada, eriti arvestades asjaolu, et me oleme enamikes küsimustes kompromissi saavutanud," ütles Putin neljapäeval Moskvas toimunud investeerimisfoorumil Moscow Calling, vahendab BNS.
"Aga kui Venemaa olulisemad partnerid seda ei soovi, siis võib lauale panna Gruusia probleemi ja veel teised probleemid", porises mees.
"Mida me praegu oma partneritelt kuuleme? Me kuuleme: minge ja leppige Gruusiaga ära. Aga meie Gruusia partnerid on naasnud nõudmiste juurde, mida nad selle protsessi alguses esitasid. Nad loobusid hiljem nendest nõudmistest, kuid on need nüüd jälle esitanud ja oma seisukohta veelgi karmimaks muutnud," edastas Putin veel jupikese oma arvamusest.
Allikas: http://bhr.balanss.ee/

1 kommentaari:

elektritsaabtasuta.blogspot.com 16. oktoober 2011, kell 00:32  

Vaata otsingust artikleid Nato transiit läbi Eesti,Venemaa,Afganistaani.


Illuminaadid,globalistid,jätised...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP