RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 4. oktoober 2011

Föderaalriigi tulek

EFSFi astumine pole meie jaoks vaid 2 miljardi euro ära andmine finantsmagnaatidele alluva eurovalitsuse poolt ega isegi mitte ainult meie rahva aastakümneteks ülisuurde intressiorjusesse määramine ning seeläbi ka meie riigi majanduskasvu kinni kägistamine, vaid see on eeldus Euroopa Liidu ühise rahandusministeeriumi loomiseks. See pole enam mingi saladus ja öeldakse nüüdseks, kus rahvas on piisavalt töödeldud, välja juba isegi “AKs.”
Nüüd hakkame nägema seda, millega me liitusime, see on föderaalriik.
Mida aga tähendab ELi rahandusministeerium? See tähendab, et luuakse ridamisi seaduseid võtmaks üle riikidelt juhtimist ja koondamaks see üksikute ametnike kätte Brüsselis. Et toimuvat varjata on süsteemimeedia juba pasunamas tellitud lugusid, kuidas me meeletult ELi fondidest raha saavat.
Abipaketis osalemine tähendab, et nõudmistele vastu tulemiseks on vaja veelgi enam koole sulgeda, veelgi rohkem päästeametnikke koondada, bussiliiklus hõreneb veelgi ja, et elektri hind tõuseb veelgi. Kusagilt peab ju see hiigelraha tulema, mis suurte Euroopa pankade päästmiseks välja tuleb käia. Ja ta tuleb tavakodaniku taskust.
EFSF on kui baasideleping, kus vaenlane lastakse oma rahasüsteemi kallale ja otsustama meie eest.
Igatahes on föderaalne Euroopa väga teistmoodi Euroopa, kui see, millega referendumil anti nõusolek liituda ja soovitud rikkuse asemel saame hoogustuva inflatsiooni ja NSVLi stiilis tsensuuri.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP