RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 23. detsember 2014

Konservatiivid taunivad Swedbanki otsust ja kutsuvad üles panka boikoteerima

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
22.12.2014

Avaldus

Hoolimata sellest, et valdav enamus Eesti rahvast ei toetanud kooseluseadust ja väljendas rahuolu, et Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni kaitseks pälvis Aadu Luukase fondi aasta missioonipreemia, otsustas Swedbank teha tühise korporatiivklientidest vähemuse survel kena „jõulukingituse” fondile nõudes enda 5000.- euro suurust igaaastast annetust tagasi. Seetõttu kannatab aga kahjuks mitte ainult SAPTK, vaid ka teised nominendid nagu puuetega inimesed või nälga kannatavad lapsed.
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond mõistab hukka ühe panga kui äriettevõtte sekkumise sõltumatu fondi tegevusse ja ühes sellega enda astumise päevapoliitikasse. EKRE tunneb kahetsust, et Swedbank kui äriettevõte on asunud ülistama homoseksuaalsust ja taga kiusama traditsioonilisi väärtusi ja perekonda pooldavaid jõude.
Seoses sellega kavatseb EKRE sulgeda oma Swedbanki konto ja soovitab seda teha ka teistel äri- ja eraklientidel, kelle jaoks on tähtis traditsioon ja perekond, mis on aastatuhandeid olnud meie elu aluseks. Konservatiivid peavad lubamatuks ärisektori rakendamist ühiskonnas homoseksuaalsust edutava vankri ette.
On aeg ohjata võõramaised panku, kes kirjutavad meile ette mida võib ja mida ei tohi omal maal teha ning riisuvad rahva arvelt ohjeldamatuid kasumeid. Konservatiivide Riigikogu valimisplatvorm näeb ette kodumaise panganduse igakülgset arendamist ja toetamist, seda nii ühistupanganduses kui ka suurema riikliku panga loomise näol, mis koondaks endasse peamisi riigieelarvelisi vahendeid. Samuti soovib EKRE oluliselt maksustada väljaviidavat kasumit ja kapitali.

Eest Konservatiivse rahvaerakonna juhatus

Rohkem infot
Urmas Espenberg
EKRE pressiesindaja
58-141-650

Allikas: http://www.ekre.ee/konservatiivid-taunivad-swedbanki-otsust-ja-kutsuvad-ules-panka-boikoteerima/

3 kommentaari:

Anonüümne 23. detsember 2014, kell 18:06  

Ammu ei arvelda swedis ja tõesti on ka aeg võõrvõimule koht kätte näidata.Ja mitte ainult võõrvõimule, vaid ka kohalikele kiltritele, kubjastele, kaasajooksikutele, kes aitavad rahvast elujõust tühjaks imeda. Kuid üks küsimus EKRELE - kas kavatsete võimule saades ratifitseerida euroopa sotsiaalharta? 20 aastat on iseseisvumisest möödas, kas pole juba häbi tulla rahva ette ilma sellest rääkimata????? E-valimiste parteidelt seda ei küsiks, sest nendel on aeg minna ajaloo prügikasti.

Anonüümne 23. detsember 2014, kell 18:42  

Panga juhiks pandi nüüd juut. Kõik on seega kosser.

Anonüümne 24. detsember 2014, kell 18:40  

Põlatud on see rahvas, kes ise ehitas seb-i, hansa, nordea jt vereimejate monstrumeid oma päälinnas. Tänud merko juhtidele, ehitajatele ja linnavalitsusele-volikogule. Amoraalsed ur...did kuubis. idiots!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP