RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 20. detsember 2014

Rootsi kommunistide valitsus juba kukub

Rootsi sotsist peaminister Stefan Lofven teatas, et riigis tulevad kevadel erakorralised valimised, sest tema vähemusvalitsus koos vasakpoolsete rohelistega ei suutnud eelarvet parlamendis vastu võtta. See on kõigest mõned kuud peale võimule tulekut.
Kommunistid on süüdistanud oppositsioonilisi ja massiimmigratsiooni vastaseid Rootsi Demokraate selles, et eelarve vastuvõtmine parlamendis läbikukkus. Nemad ei pooldanud, kuigi erakonnal vaid 43 saadikut enam kui 300 kohalises parlamendis.
Samal ajal on aga valitsus vastu võtnud seaduse, mis keelab Rootsis kritiseerida massiimmigratsiooni ja poliitikuid nende riigi kolmanda maailma sarnaseks muutmisel. Seda käsitletakse peagi kui vihaõhutust.
Piiride avamine ja maksumaksja raha kulutamine “etniliseks rikastumiseks” on toomas Rootsi sadu tuhandeid kolmanda maailma migrante, mida näitab järgnev tabel all. Selle järgi on järgmisel aastal kommunistide kavas lubada riiki kuni 105 000 immigranti. Mõistagi on sõna immigrant asendatud “põgeniku” või “asüülitaotleja” omaga.
Allikas: http://staap02.wordpress.com/2014/12/07/rootsi-kommunistide-valitsus-juba-kukub/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP