RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 17. detsember 2014

PEETER LIIV: MAAILMA VANDENÕUVALITSUSE ŠOKEERIV PALJASTUS

See absoluutselt tõenduspõhine avaldus annab silmad ette isegi Benjamin Fulfordi raportitele. Veel üks Märk sinonistivõimu lagunemisest.


Veterans Today seenior-toimetaja Gordon Duff USAst paljastas esinduslikul rahvusvahelisel terrorismivastasel konverentsil (esindajad 68 maalt) Damaskuses Süürias konverentsi peakõnelejana ühtäkki terrorismi tõelise allika Iraagis ja Süürias - Rahvusvahelise Iisraeli Kuritegeliku Vandenõuvalitsuse (suuremahulise rahvusvahelise kuritegevuse), kes on allutanud endale ka USA Kongressi. Tegu pole mitte Lähis-Ida terrorismiga.
See kõne andis konverentsile hoopis uue suuna ja tekitas šokilaineid diplomaatilistele, sõjaväe- ja luureorganisatsioonidele üle terve maailma. Veterans Tody oli saabunud konverentsile oma kõrgete ametnike delegatsiooniga, olles konsulteerinud ajakirja Nõukogu ja mitmete üksikisikutega USA Armeest ja Luurest. Esmakordselt on ISISe tekke tegelikku põhjust väljendatud nii otse, pealegi nii kõrgetasemelise ja usaldusväärse tippluuraja ja julgeolekukonsultandi poolt - mis põhjustaski suuri laineid. Toetudes luureandmetele, määratles Duff Kuitegeliku Vandenõu kui Iisraeli (Iisrealil baseeruva) ja märkis, et see on ülemaailmne kuritegevus ulatuses, mida kunagi varem pole sellisena kogetud.
Duff selgitas, kuidas ebaseaduslik Ülemkohtu otsus "Ühendatud Kodanikud" (Citizens United) tegi võimalikuks Iisraeli-Ameerika organiseeritud kuritegevuse suurärimehel, kes tegutseb Macaost, Sheldon Adelsonil sisuliselt osta kontroll Kongressi mõlema koja üle viimastel valimistel ja viia Kongressi selle rahvusvahelise kuritegevuse sündikaadi kontrolli alla, mis on spetsialiseerunud inimkaubandusele ja narkootikumidele. Duff nimetas ka Ameerika kindraleid McInerney`d ja Vallely`d kes olid kaasatud ISISE/Daisch`i organiseerimisse koos senaator John McCain`iga. Ta nimetas ka Riigikaitsesekretäri (Secretary of Defense) Chuck Hagel`it kui ühte, kes takistas Süüria pommitamist Ameerika poolt vastuseks false-flag gaasirünnakule Aleppos Süürias. Ameerika poliitilise süsteemi allutamine kuritegelikule sündikaadile manipuleeris USA sõjaväge ja luureteenistust toetama ISISE loomist.
Tehti ka mitmeid katseid ära hoida Duffi kõnet, kuid see ei õnnestunud. Ka kolonel Jim Hanke rääkis konverentsil ja temagi kõne võeti väga hästi vastu. DUFFi ja tema meeskonna osalemine konverentsil oli väga julge, pärast mida ei saa enam keegi väita, et me ei tea, kuidas loodi ISIS.
Nüüd on ilmne, et ainus viis tulla toime nii suure kuritegeliku vandenõuga on esitada süüdistus neile nende vahistamiseks. Kui nad on toime pannud riigireetmine, mässu või muu kuriteo, siis peaks süüdimõistmine toimuma sobivas kohtus, olgu USAs või rahvusvahelises.

Allikas: http://www.veteranstoday.com/2014/12/13/historic-speech-in-damascus-sends-shockwaves-around-the-world/
Keynote Speech, Damascus Terror Conference:

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP