RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 29. detsember 2014

KOOBAS: Noh, miks nüüd meedia vait oli?



Foto: Bild.de

Kui kusagil Euroopas toimub vasakliberaalide anti-rassimi, immigratsiooni pooldajate või omasooiharate protestimine, on koheselt sellest artikkel Delfis, Postimehes või Eesti Päevalehes, mis kõik esinavad samasugust maailmavaadet. Selle eesmärk on luua illusioon, nagu oleks kõikjal mujal “kõike salliv meeldiv ühiskond” ja Eestis vaid on selle dekadentsivastased justkui mahajäänud Nõukogude inimesed või koguni kapinatsid.
Ometi pole kõik sugugi nii “roosa” ja oma rahva ja tema kultuuriruumi säilimine ning kolmanda maailmaga  mitte üleujutamine läheb siiski inimestele korda.
Dresdenis marssis 15 000 sakslast islamiseerumise ja üha suureneva sisserände ja islamiseerumise vastu. Mõistagi vaikisid süsteemimeedia väljaanded selle kõik maha.
Asja taga on algsest põrandaliikumisest nüüd juba massiliikumiseks kasvav organisatsioon nimega PEGIDA ehk Patriotische Europäer gegen die Islamisierung des Abendlandes. Tõlkida võiks seda kui: Patriootilised eurooplased lääne kontinendi islamiseerumise vastu.
Kindlasti mõtlemisainet ka meie inimestele.
Loe täpsemalt: http://refugeeresettlementwatch.wordpress.com/2014/12/16/german-anti-muslim-demonstrations-drew-15000-yesterday-up-from-10000-last-week/

Allikas: http://koobas.net/2014/12/21/noh-miks-nuud-meedia-vait-oli/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP