RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 18. detsember 2014

MATTI ILVES: JEAN-CLAUDE JUNCKER - EUROOPA KUNINGAS?

Jean-Claude Juncker käitub nagu oleks ta Euroopa kuningas, kellele on antud kingituseks jumalik absoluutne võim. Euroopa Komisjoni president hoiatas Ühendkuningriike, et neil pole mingit õigust piirata sisserändajaid ületada La Manche´i ja elada seal kus nad tahavad.
Austria TV-s esinedes ütles Juncker, et kui Suurbritannia tahab jääda aktiivseks Euroopa Liidu liikmeks, siis tuleb täita põhimõtet avatud piiridega Euroopast.

Ta hoiatas veel Cameroni valitsust, et inimesed Poolast, Rumeeniast ja Bulgaariast teenivad ausalt oma palga ja neile ei tohiks olla mingeid piiranguid sisenemisel UK-sse. Elamine Suurbritannias on õigus, mitte privileeg!

UK Siseminister Theresa May ütles, et ELi rändepoliitika on "puhunud meid kursilt ", viia rändesaldo alla 100 000 aastas enne 2015. aasta üldvalimisi. Sest Suurbritannia majanduse tugevnemine tõmbab vastupandamatult ligi immigrante.

Sellised karmid hoiatused Jean-Claude Juncker´i poolt tõukavad Suurbritanniat järjest eemale Euroopa Liidust ja on juba praegu selge, et Ühendkuningriigid lahkuvad liidust ja kui neile järgneb veel ka Prantsusmaa, Marie Le Pen´i pingutuste toel, siis EL ongi lagunenud.

Kasutatud allikas: http://www.liveleak.com/view?i=561_1418483370

1 kommentaari:

Anonüümne 18. detsember 2014, kell 19:19  

Ma väga loodan,et see koletis oma suure õgimisega lõhki läheks,sest mina ei ole leppinud,et eesti liitu astus ja eestile on ainult kannatusi toonud oma väärtusliku kultuuri ja majanduse halvamisega,vähe sellest,oleks ainult majandusliit, aga nüüd paistab,et hakkab ka rahvusriike hävitama,ma ei soovi,et eesti sarnaneks rootsi või teiste põhjamaadega.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP