RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 21. detsember 2014

MATTI ILVES: ARVAMUSKÜSITLUSTE JÄRGI TAANIS JUHIB NATSIONALISTLIK RAHVAPARTEI

Euroopa Liidu osariikides võtab järjest võimust iseseisvuslus ja rahvuslus. Ega siis president Ilves ei kuulutanud Tartu Ülikooli aulakõnes liberaalse "demokraatia" vaenlaseks nr.1 konservatiivse rahvusluse, lugege SIIT.

Kui valimised Taanis toimuksid täna, siis saaks seal võimule natsionalistlik Taani Rahvapartei (DF), nad koguksid 21,2 % häältest ja oleksid selle tulemusega esikohal!
DF on kogunud ainuüksi aastaga tohutult toetajaid, sest vaid aasta tagasi oli nende nende populaarsus ainult 12,3 protsenti.

Küsitluste tulemused olid järgmised:
Taani Rahvapartei: 21,2 (12,3)
Venstre: 20,9 (26,7)
Sotsiaaldemokraadid: 19,8 (24,8)
Red-Green Alliance (Enhedslisten): 9,4 (6,7)
Sotsiaalliberaalid (radikale): 8,3 (9,5)
Sotsialistlik Rahvapartei (SF): 6,5 (9,2)
Konservatiivid: 6.2 (4.9)
Liberal Alliance: 5,9 (5,0)

4 kommentaari:

Anonüümne 21. detsember 2014, kell 18:32  

Seda kõike lugedes paneb imestama eesti poliitikute tegutsemisviis -rahvavaenulike otsuste suuremahuline ja jultunud läbisurumine -kas ei kardetagi oma võimu kukkumist ja siis -rahvakohut,kus antakse neile õiglane hinnang ja karistus. Nad vist ei adu üldse ümbritsevat , järelikult, mis siis kainestaks? Ei vist miski muu kui surmanuhtluse taastamine - rahva ja riigireetureid on läbi aegade nii karistatud.Kui paljud elud on hävitatud, väärikas maha tallatud...

Anonüümne 21. detsember 2014, kell 23:27  

Aga kui El ajupestud liberaalid soovitavad kaitsta EL-projekti ja kus palutakse kaitsta El väärtusi,Nad käsivad rünnata neid,kes on EL vastu-võidelgem natsionalistidega,konseravatiividega,populistidega ja homofoobidega rünnakem neid otse,viidates sellele,mis järgneb EL kollapsiga.Demokraatia tähendab avalikust arvamusest eesolemist,mitte selle pimesi järgimist puhtalt oportunistlikel kaalutlustel,see on ikka liig,et kui El on juba peaaegu hauas,siis valitsus peab enda rahvuse maha salgama ja põlvili EL ees roomama,ja meile võõrast kultuuri ja perversseid seadusi siin promoma,lugege ka manifest destiny doktriin USA,angu oleks koopia.

Anonüümne 22. detsember 2014, kell 22:53  

Seni kui USA valitseb Lääne-Euroopat ja US A-pommid Euroopas surutakse rahvuslased ninaga porri!
USA on multikulti ja rahvuste suurim surmavaenlane - EL täidav USA imperatiivi - surm rahvuslastele.

Anonüümne 23. detsember 2014, kell 18:15  

Jah, aga kuidas loodetakse maha suruda prantslased?Nad pole mitte ainult usa vastased, vaid ka märkimisväärselt innukad rahvuslased. Ja prantslane ei abiellu välismaalasega...mitte nagu eesti neiud-noorukid, kes on avatud kõigi tuulte poole.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP