RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 8. detsember 2014

Mis aitaks iivet tõsta nagu oli taasiseseisvumise ajal? Patriotism!

Postimehe artiklis vaagitakse Eesti iibe languse üle. Olevat isegi väike lootus, et iive võiks tõusta. Unistatakse laulva revolutsiooni aegsest iibe tõusust.

Lahendus on lihtne. Rahvale tuleb suunata rohkem patriotistliku propagandat. Samuti peab rahvuslik ja patriotistlik kasvatus algama maast-madalast, lasteaiast, koolini välja ja kestma kogu elu. See on see, mis inimesi liidab ja paneb koos, suurema eesmärgi nimel raskusi taluma ja ületama, mitte aga käega lööma ja alla andma.

Rumalad provokaatorid hakkavad muidugi kisama, et see oleks siis nagu nõukogude totalitaarses riigis jne. Mis meil mingist Nõukogude Liidust? Võtame eeskujuks kasvõi esimese Eesti Wabariigi aja. Ka siis oli patriotism au sees. Siis ei olnud riigijuhtidel esimeseks armastuseks pederastid, sootus, feminism, "solvujad" jms, vaid eesti pered ja Eesti maa. Sinna tulebki tagasi jõuda. Ja muidugi tuleb multikultuursus solgiveega ajaloo prügikanalisse visata.

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2014/12/mis-aitaks-iivet-tosta-nagu-oli.html
_______________
Lugege lisaks SIIT.

1 kommentaari:

Anonüümne 9. detsember 2014, kell 11:30  

Tundub, et iibe tõstmisega ei soovitagi tegeleda, sest on vastu võetud plaan murjameid sisse tooma hakata. Kahte head asja aga rahapuudusel teha pole võimalik.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP