RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 21. detsember 2014

President Arnold Rüütel kutsub üles hääletama Konservatiivse Rahvaerakonna poolt

Pressiteade
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Tallinn, 20.05.2014

Sel nädalal on TV3 eetris president Arnold Rüütli pöördumine, milles ta kutsub rahvast üles europarlamendi valimistel hääletama Konservatiivse Rahvaerakonna poolt.

Oma pöördumises ütleb Rüütel, et kui Eesti 2003. aasta referendumil otsustas liituda Euroopa Liiduga, teadsime, et tegemist on rahvusriikide liiduga, kus Eestil on võimalik tagada oma rahvuse, keele ja kultuuri säilimine läbi aegade. „Kahjuks on viimastel aastatel hakatud võimu üha rohkem Brüsselisse koondama ja see ohustab meie rahvuslikku iseolemist. Et tagada Eesti rahvuslike huvide kaitse, tule kindlasti 25. mail valima ja anna oma hääl Konservatiivsele Rahvaerakonnale,“ ütleb Rüütel.

Arnold Rüütel oli Eesti president aastatel 2001 kuni 2006, ta on Konservatiivse Rahvaerakonna auesimees.
Videot on võimalik vaadata lingilt:
Allikas:
http://www.ekre.ee/president-arnold-ruutel-kutsub-ules-haaletama-konservatiivse-rahvaerakonna-poolt/

3 kommentaari:

Anonüümne 21. detsember 2014, kell 18:47  

Me ei ole EKRET veel võimul näinud, kuidas nad siis käituvad.Selge see, et rahvale kasulikke otsuseid tehes tuleb praegust süsteemi kasutades samuti neilgi vingerdada ja keerutada , ei anna rahvavaenulikud jõud oma positsioone tasuta käest.Eesti olukord on niivõrd sassis ja puntras, et on vägitegu kõik õiglaselt jälle paika saada.Ja kannatust ja aega läheb ka. Kui nad vaid ülbeks ei läheks ja raskustes oma rahvale toetuksid. Paraku peale EKRE polegi teisi valikuid.

Anonüümne 21. detsember 2014, kell 23:51  

Tegelikult sooviks,et minu pere EKRE võimule saaks ja mõni rahvuslik partei,aga vali ja vali ikka võidavad Liberaalsed parteid ja sotsid,kui kuidagi sellest euroliidust välja ei saa siis usun,et tuleb rahvuste revolutsioon,ja mul on tunne nagu juhitaks meid USA-st,sest Manifest Destiny doktriin oleks kui sealt EL hartasse maha kirjutatud,oleme kohutavalt pettunud,sest minu lapsed kannatvad demokraatia puudumise tõttu,kuid mina eiran kõike mis tuleb EL-dust,mis on suurim rahvusriikide hävitaja.

Anonüümne 21. detsember 2014, kell 23:53  

POLE RAHVUST,POLE RIIKI,POLE KULTUURI,EI MULTIKULTILE JA ERINEVUS RIKASTAB.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP