RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 25. detsember 2014

MATTI ILVES: PRESIDENT ILVESE JÕULULÄKITUSEST

Jõululaupäeva teleülekandes jumalateenistuselt EELK Tallinna Toompea Kaarli kogudusest loeti alguses ette president Ilvese jõululäkitus ja isegi seal ei saanud meie(?) president märkimata jätta "vihakõnesid", üteldes, et "meie ei pea vihakõnesid."

Kes on siis need "meie"? Jah, rahvas ja valitsejad on Eestis juba ammu sammumas eri teid ja siin sai Ilves pidada silmas ainult meid valitsevat eliiti. Eriti kujukalt selgus valitsejate ja rahva vastuolu nn. kooseluseaduse vastuvõtmisega Riigikogus, kusjuures "eliit " ja neile allutatud või kaasajooksev massimeedia rakendas selle läbisurumiseks vastikuid ebademokraatlikke vahendeid, otsest valet ja ka vihakõnesid.
Kusjuures kurbnaljakas on see, et vihakõnede pidamises süüdistati just äärmiselt korrektselt esinenud SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks eestvedajaid Varro Vooglaid´i ja Markus Järvit!

Kahjuks president Ilves ei seisa eestlaste huvide eest ja meil kõigil oleks sellest ammu juba aeg aru saada. Meie huvid on tegelikult talle võõrad. Ennast paljastas ta ühes intervjuus välisministrina "Wall Street Journal’ile", kus ütles: "Who the fuck are Balts to us" (Kes kurat on baltlased meie jaoks).
Pealegi kuulus ta kunagi globalistidele ja massoonidele allutatud organisatsiooni - Bildelbergide klubisse, tõnäoliselt on Ilves ka vabamüürlane. Tippglobalist Zbigniew Brzezinski on Ilvest kirjeldanud, kui kasulikku isikut meie organisatsioonile ja samuti käis president salaja George Sorose järjekordses pulmas, ka see näitab, kellega Ilves tegelikult seotud on.

Selline kurvavõitu lugu siis jõulu esimeseks pühaks.

1 kommentaari:

Anonüümne 27. detsember 2014, kell 18:26  

Kust võetud tärmin "vihakõne"?
Seda pole eesti keeles ealeski kasutatud,ainult Marju Lauristin Brüsselist pidas midagi taolise telefoni kõne.Piinlik.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP