RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 9. detsember 2014

MATTI ILVES: EUROOPA LIIT ON EBAÕNNESTUNUD EKSPERIMENT

Kaval, analüüsivõimeline juut miljardär George Soros, üks Uue Maailmakorra (NWO) ülesehitajatest on nüüd lõpuks aru saanud, et nende lapsuke EL on ebaõnnestunud eksperiment ja määratud paratamatule hukule. Seda ei ole aga veel veel mõistnud ELi juhid ja meie osariigi valitsejad ning teevad kangelaslikke jõupingutusi, et hävingule määratud impeeriumilaadset moodustist veel kuidagi elus hoida.

Eoroopa Liit on tegelikult rahvusvahelise eliidi vaimusünnitis praktiseerimaks rahvusvahlelist juhtimist-valitsemist kuid pole täitnud sellele pandud lootusi, nüüd on selgunud, et Euroopas on liidu vastased jõud tõusuteel ja neid on mitmest mastist Euroopa Parlamendis juba 30 %.
EL on vaid üks osa globaalse impeeriumi loomisest, sinna kuuluksid esialgu veel Põhja-Ameerika Liit ja Lähis-Ida Liit. Euroopa Komisjon on vaid üks partner insititutsiooni juures, mis juhib seda ülesehitustööd: Royal Institute of International Affairs (RIIA).

Rahvusvaheline eliit on muutunud nüüd üha kartlikumaks ning pelgavad rahvaülestõuse kogu läänemaailmas, vastukaaluks bürokraatlikule suletud juhtimisviisile ja moraalivaba liberaalse ühikonna ülesehitamisele. Rahulolematus Euroopa Liiduga on palju suurem kui meile soovitakse näidata, ning see võib vallandada revolutsiooni Euroopas juba lähiaastatel.

Üks kujukas rahulolematuse näide Prantsusmaalt:
Kasutatud allikas:
http://journal-neo.org/2014/11/27/soros-the-european-union-is-a-failed-experiment-in-international-governance/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP