RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 27. jaanuar 2013

MATTI ILVES: KIRI PRESIDENDILE

President andis "Postimehele" intervjuu (SIIN) ja seepeale saatsin talle järgmise kirja:

Lp. president hr. T.H.Ilves!

Tõeliselt kurb on lugeda, et ka Teie Andrus Ansipi kõrval olete asunud propageerima Eesti riigist loobumist ja ühinemist Euroopa föderaalriigiga.
Teame, et endine äärmuskommunist Barroso kutsus üles moodustama Euroopa Liidu raames rahvusriikide föderatsiooni. Näib, et ka Teie olete asunud tema kava täielikult toetama ja ilma, et Eesti rahvas oleks selleks mandaati andnud.
Tegelikult väljend "rahvusriikide föderatsioon" on täiesti mõeldamatu. Föderatsioonis ei ole rahvusriike, rahvusriigid saavad olla vaid konföderatsioonis. Euroopa Liidu siseselt pole piire ja on tööjõu vaba liikumine, see on ilmne föderatsiooni täielik tunnus. Veel suurem võim liidule tähendab juba unitaarriiki ja on täiesti selge, et selle poole praeguses Euroopa Liidus majandus- ja rahanduskriisi varjus püüeldaksegi.

Te ähvardate ka rahvast sisuliselt riigi kaotusega - nii kui see toimus 1940. aastal - aga kuidas on see võimalik, kui me oleme täieõiguslik NATO liige?
Praegu olemegi loobunud juba suurest osast isesivusest. Teatavasti tuleb 85% seadusi, direktiive ja regulatsioone E Liidust. Mida on meil veel ära anda?
Riikidevahelist koostööd saab teha väga hästi ilma iseseivusest loobumata.
Ootan sellele kirjale ka vastust.

Lugupidamisega,
Matti Ilves

Registreeritud:[88.196.111.209]
______________
Sellele kirjale, mille saatsin 14. jaanuaril, ma vastust ilmselt ei saa. Mida oleks neil üldse sellisele otsekohesele kirjale vastata? Kui peaks juhtuma aga ime ja vastus siiski tuleb, siis avaldan selle ka siin.

3 kommentaari:

Anonüümne 27. jaanuar 2013, kell 19:24  

Väga hea kiri!

Seal Presidendi kantseleis töötavad mingid ülburid, kes ei suvatse mitte millelegi vastata. Kui ma novembri alguses saatsin küsimuse nii Presidendi kui ka Peaministri kantseleile seoses mõlema mehe osalemisega Helsingis Trilateraalne komisjoni istungil, vastas ainult Peaministri kantselei. Presidendi kantseleile saatsin vist 2 kirja veel, kuid need jäeti ka tähelepanuta. Samamoodi jättis Siim Kallase büroo vastamata kõikidele VEB'iga seotud küsimustele.

Trilateraalne komisjoni kohtumise kohta vastati nii: Peaminister osales Trilateraalse Komisjoni Euroopa grupi kohtumisel korraldatud spetsiaalsel paneeldiskussioonil Balti piirkonna arengu teemal laupäeval, 3. novembril, vahetule enne lendu Helsingist Aasiasse, kus toimus Euroopa ja Aasia tippkohtumine. Kutse Euroopa grupi kohtumisele tuli Soome peaministrilt Jyrki Kataiselt. Nagu eeldada võib, keskendusid arutelud peaasjalikult majandusküsimustele, kuigi ma ei saaks öelda, et kujunes välja mingisugune ühtne hinnang „Euroopa Liidu lähituleviku kohta“. Paneeldiskussioonidel kõlab alati erinevaid ideid. Sõnavõtt keskendus infrastruktuuri ehk ühendusteede väljaehitamise vajadusele Euroopas. Lühidalt oli sõnum see, et Euroopa Liidu puhul ei saa rääkida tõelisest ühtsest turust seni, kuni lisaks õigusraamistikule pole välja ehitatud korralikku Euroopat ühendavat taristut. Pikemalt on sõnavõttu refereeritud ametlikus pressiteadaandes, mis väljastati pärast diskussiooni lõppu. Sellel paneeldiskussioonil, kus peaminister külalisena osales, ei võetud vastu mingeid otsuseid.


Tervitades
Mihkel Oja
KaitseOmaTervist.ee

Matti Ilves 27. jaanuar 2013, kell 19:48  



Mihkel,tore, et sain teada ka KaitseOmaTervist.ee saidi autori. Teil on hea lehekülg ja olen blogis sealt mitmeid artikleid avaldanud.
Olen siiani ametiasutustest vastused siiski saanud, tõsi, vhel küll meeldetuletuse peale. Ainus kiri mis jäi vastuseta ka meeldetuletuse peale oli Vikerraadio peatoimetajale, kui palusin teha saade geneetiliselt muundatud toidust, ilmselt on see neil täielik tabuteema.

Anonüümne 9. veebruar 2013, kell 19:52  

Milleks meile NATO,sest NATO eesmärk on sõdade pidamine oma trükitud $ hoidmiseks nagu seebimulli.
Antud hetkel saame natolt vastu looduse reostuse ja teiste riikide ja rahvuste viha.
EU on mõnes mõttes ka pentosside sünnitis,sest raha tuleb ikkagi EU-sse paljuski usast.
Hea kiri-ainult leebe ja alandav.nendega ei tohi sellisel toonil rääkida!!!
võimu keegi käest ei anna võim võetakse jõu ja vägivallaga.
Ma ei imest kui Sinu naabrinaine või naabrimees on kapo salaagent ja naeratab iga päev Sulle irwiga aga samal ajal koostab ka ettekandeid.....



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP