RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 24. jaanuar 2013

MATTI ILVES: HEA UUDIS SOOMEST

Vikerraadio teatas täna suure ärevusega, et erakond Põlissoomlased kasvatab endiselt populaarsust ja seda viimastel ajal kuni 1,6% kuus. Nüüdseks on nad tõusnud riigi 2...3 erakonnaks arvestadas populaarsust elanike hulgas ja möödunud isegi sotsialistidest!

See on tõesti suurepärane tulemus ja annab lootust ka meile, et rahvas ükskord mõistab kuhu see E Liit on suundumas. Põlissoomlasi nimetab meie ja ka rahvusvaheline meedia üksmeelselt populistideks (lugege populismist SIIT), mõnikord isegi äärmuslasteks.
Milles siis nende populism seisneb? Ainult selles, et nad arvestavad rahva huvidega ja püüavad säilitada Soome riiki riigina ja mitte lasta sisse eriti palju immigrante-pagulasi. Euroopa Liidus on pagulastele antud väga laialdased õigused ja praktiliselt igaüks võib taotleda liidu osariikides varjupaigaõigust, elamisluba ja hiljem ka perekonna ühinemist. Piisab kui väita, et nad on näljas või pagevad looduskatastroofide eest ja ei ole sugugi vajalik, et neid kodumaal taga kiusatakse või on põgenemisega sõja eest.
Eestit on immigrantide tulva eest siiani päästnud vaid madal elatustase ja väikesed toetused töötutele, kuid selline olukord ei saa igavesti kesta.
Põlissoomlased on asunud nõudma ka referendumi korraldamist E Liidust väljaastumiseks, nii kui britid.
Suurendamiseks kliki pildil


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP