RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 10. jaanuar 2013

Vene-juudi päritoluga Jekaterina Šahmatova promob segaabielusid


Lahke Katja laseb teistelgi meestel peale Jaani oma tissi katsuda
Olles sunnitud taustaks kuulama-vaatama TV3-me, siis on sealt sima-kõrva jäänud kellegi Kati Tootsi aktiivsus. Ta teeb seal ka saadet "Põimitud Hinged", milles ülistab muulasi ja segaabielusid. Kellel sellist multikultuurset ja amoraalset (perelõhkumine on in) propagandat vaja on? Kes ta selline on?
Kommentaar Delfist: "Mäletan, kuidas mu ämma koduõuele saabus politseiauto ja küsiti naisevenna ämma. Too ehmatas ära, kas keegi tema lastest on pättusi teinud. Aga ei, tollal umbes 16-17 aastane jekaterina sahmatova astus sealt välja ja tahtis suhelda oma ühe vist poolõe emaga. Nii see karjäär käis, just nagu ühel ajaloolisel hiljem vene keisrinnaks saanud katariinal. Järjest kõrgema politsiniku autot pidi.
Mäletate, oli isegi politseisse tööle saanud mingiks "nõunikuks",(ärge ilma liiteta nõu lugege) 9000kroonise palgaga.
Oleks ju vait, aga,,, selline lauspromo meedias, televisoonis lausa propageerib noori plikasid noolima rikkaid mehi, lõhkuma abielusid, õhutab moraalitust. See hala ja enesekiitus, kui raske kolme elukohta teenindada on ju inimesi solvav.
Kati, ela, hoia madalat profiili ja ära kuhja süsi oma pea kohale. Siis on ka inimesed vait."


Eks jah pered elavad ilusti armastuses koos, kuni ilmub kuskil välja mõni moraalitu Šahmatova ja lõhub perekonna.

NB! Saadet toetavad Euroopa Liit - Euroopa Kolmandate Riikide Kodanike Integreerimise Fond, Kultuuriministeerium ja Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed.

Nii et Euroopa Liit koos meie kohalike kolloborantidega määrib taas rahvale pähe multikultuursust. Karta on, et kui sellega alustatakse juba lasteaias, siis peagi peavadki eestlased normaalseks, et meil elavad siin neegrid, moslemid, pilusilmad ja ka mõned eestlased ilusti segamini nagu "Tootsi peenral". Nad ei teagi, et kunagi oli asi sootuks teistsugune ja siin elas üks Euroopa põlisemaid ja paiksemaid rahvaid. Aga euroladvik tahab meid hävitada, kasutades selleks pealesunnitud multikultuursust ja ajupesu. Finantssõltuvusse sundimisest rääkimata. Eesmärk on muuta EL USA-sarnaseks multikultuurseks kloaagiks.

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP