RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 13. jaanuar 2013

Sallivuse varjus toimuv koloniseerimine on võtmas saatuslikke mõõtmeid

Põlisinglased on nüüd vähemuses veel kolmes Inglise suurlinnas, avaldab hiljutine raport. Neokommunistlik eksperiment, mille käigus on käimas riigi järk-järguline kolmandatest riikidest pärit sissetungijatega, kes tulevad lootuses saada elama riigi sotsiaalsüsteemi pakutavadele hüvedele, mille peamiselt põlisinglased kinni maksavad, on viimas riiki suurtele muutustele.
Nüüd on inglased välja tõrjutud üha enamatest piirkondadest, mis veel mitte mõnekümne vaid koguni 7 või 10 aasta lõikes olid tavalised inglaste naabruskonnad. Üha enamad piirkonnad on nüüd pakistaanlaste ja indialaste poolt muudetud pigem kolmanda maailma tüüpaguliteks.
Põlisinglased on nüüd vähemuses Leicester-is, Luton-is, Berks-is ja Slough-is.
Eelmisel nädalal avaldatud andmetest on näha, et inglased moodustavad vaid 45% Londoni elanikest.
Manchester Ülikooli uuring näitab, et Birmingham-is langeb põlisinglaste arv alla 50% juba järgneva seitsme aasta jooksul.
Suurbritanniat on ootamas ees suured majanduslikud ja sotsiaalsed muutused ja sugugi mitte kuulsusrikka ajaloo poole, vaid pigem üha enam mõnda arengumaad meenutava tee poole.
Suurbritannias elava norralase Ivan Blixi sõnul on Suurbritannia paremad päevad möödas. Vähenevate palkade tõttu valitsevat sotsiaalsüsteemis kaos ja paljud ei näe töötamisel üldse mõtet. “Ma ei ole küll rassist aga Suurbritannial on probleeme immigratsiooniga. Suur osa tuleb siia riigi heaolu süsteemi ja leebeid seaduseid ärakasutama. Abirahasõltlased elavad getodes, mis asuvad tihti keset paremaid piirkondi ja seal vohav kuritegevus mõjutab lapsi kõikidest ühiskonna kihtidest,” räägib Blix ajalehele “The Economist.”
Kommunistlik eksperiment on alati olnud põliselaniku vastu ning proovib läbi etnilist realismi eirates luua massiühiskonda, mida kommunistlik “eliit” või siis proletariaadi diktatuur(Lenini järgi) kontrolliks. Kommunistliku looži Le Grand Orient de France häälekandja “Humanisme” 11/1982: “Mõisted nagu rass, riigipiirid, sotsiaalsed klassid jne tuleb kaotada, et jääks ruumi ülemaailmsele lõimumisele. See tähendab meie ajastu suurt revolutsiooni, ehtsalt revolutsiooni, mis on meile ülesandeks tehtud”. Organisatsioon Le Grand Orient de France oli nii Prantsuse revolutsioonide kui ka Suure Oktoobrirevolutsiooni üks õhutajatest ja neile kaasa aitajatest .
Loe ka: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/politics/4735708/White-Brits-are-now-a-minority-in-three-more-UK-towns-and-cities-to-go-with-London-Leicester-Luton-and-Slough.html

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP