RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 19. jaanuar 2013

MATTI ILVES: USA SÕJAVÄELASED TÄNAPÄEVAL


Tänapäeval on USA sõjavägi alla käinud just isikkooseisu osas. Sõjavägi on seal elukutseline, aga on suuri probleeme väeosade komplekteerimisega. Inimesed ei ole valmis pidevalt sõdima, piisab sellest kui meenutada, et ameeriklased on viimastel aastakümnetel viibinud pea pidevalt sõdades ja võtnud osa suurematest või väiksematest relvakonfliktidest.
Komplekteerimiseks korraldatakse meeletult kalleid reklaamikampaaniaid, aga tulemused on kesised. Nüüd on koguni mindud niikaugele, et sõjaväkke värvatakse välismaalasi kellele antakse lepingu lõppemisel USA kodakonsus. Piltlikult öeldes, nad sõdivad passi eest. Vähe veel sellest, armeese värvatakse ka kurjategijaid. Väiksemate kuritegude sooritajatele lubatakse, et kui nad astuvad lepingu alusel sõjaväkke, siis hiljem nende vastu süüdistust ei esitata. Rääkimata sellest, et sõjaväkke on oodatud kõisugused seksuaalvähemused.

Samuti on selle "demokraatilku" riigi sõjaväline väljaõpe eriti jõhker, mis hävitab lahinguväljal igasuse inimlikuse ja teada on palju USA sõdurite kordasaadetud inimsusevastaseid kuritegusid. Armees valitseb ka nn. dedovtšina ja seda nii sõjakoolides kui ka väljaõppel. Sellisest liitlasest ei ole ka sõjaajal palju oodata. Ameerika erivägede kuulsusega kroonitud sõdurid käisid ka paar korda ERNA retkel ja nende tulemused tõeliste katsumusete tingimustes olid enam kui kehvad. Isegi meie Naiskodukaitse osutus korra tugevamaks kui USA parimad sõdurid!
USA oskab pidada vaid õhusõda ja teeb seda samuti väga jõhkralt, meeles on meil veel 2. maailmasõja aegsed linnadele krraldatud terrorirünnakud. Ega nüüd pole asi muutunud ja lennuvägi kasutab isegi valget fosforit (mis põhjustab eriti piinarikast surma), minule on teada sellised faktid näiteks Vietnamist, Iraagist ja Afganistanist.

3 kommentaari:

Anonüümne 21. jaanuar 2013, kell 23:43  

No küll nad Hiina poiste käest saavad! Juba täna värisevad.

Anonüümne 27. jaanuar 2013, kell 22:49  

See tekst on maha kirjutatud Ren Tv-s näidatud propagandafilmist. Vaatasin seda isegi.
Et siis vene propaganda rahvuslase blogis!
Tule taevas appi.

Anonüümne 2. märts 2013, kell 19:55  

Eelkirjutaja pahandab, et seesama info olevat ka Ren Tv - s ja kutsub taevast appi ... huvitav oleks teada, kas fakti olemus sellest peaks muutuma? Kui seda esitab Ren Tv, loeme propagandaks aga kui esitab BBS, siis loeme sulatõeks ... vaat sellisele tõekriteeriumile tuleks tõesti taevas appi kutsuda.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP