RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 2. jaanuar 2013

Prantsuse sotsiaalsüsteem varisemise äärel

Aastaid võrdsuse dogma järgi talitanud ning uusi lojaalseid valijaid võita üritanud vasakpoolsed on nüüd fakti ees, kus “valge süü” jms rumala põhjendusena sisse lastud miljonid eksootilised immigrandid, kes siis propaganda järgi olevat asendamatu tööjõud ning pidid asendama valget tööjõudu, pole seda tegemas. Nad pole asendamas läbi pereväärtustest taganemise vähenema hakanud valget põlisrahvast, vaid miljonid neist elavad täielikult sotsiaalabi rahade peal ning on sotsiaalsüsteemile lisakoormaks. Ka põliselanike vara põletamine on tavaline nähtus.
Olles vastamisi tõsiasjaga, kus raha jääb senist sotsiaalsüsteemi on üha raskem koos hoida, on kärped vältimatud. Pensionireform on juba läbikukkunud ning leevendust kägistavatele kulutustele pole senise süsteemi jätkudes ette näha.
Selles valguses on olukord üha raskenev ning siseminister Manuel Valls teatas, et integratsiooni läbikukkumise valguses ootavad kärped ees ka seda ala. Prantsusmaa immigrantidele tehtavad kulutused vähenevad koguni 83%. Ka töötukindlustusmakse alaneb, mis on eelkõige kärbe nende sissetungijate taskus, kes ei soovigi riigis tööl käia ega seda otsida.
Loe ka: http://www.eutimes.net/2012/12/french-government-cuts-immigrants-welfare-by-83/

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP