RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 6. jaanuar 2013

Mõista-mõista: mis on ühist USA ohtlikuimatel linnadel?

Järgnevalt toodud siis kuritegevuse poolest kõige ohtlikumad linnad. Kuritegevuseaste võetakse mingi kindla, näiteks 10 000 elaniku kohta toime pandud suhtarvu järgi, seega pole linna elanikkonna suurusel tähtsust.
1.) Flint, Mich.
General Motorsi sünnipaik. Linn sattus allakäiguspiraali, kui pankrotistunud autotööstus ning “mitmekesistumisest” tüdinenud valge elanikkond linnast lahkuma hakkas. Koos afroameeriklaste(aafriklased ja segunenud) arvu suurenemisega linnas on linnas kasvanud ka nende kriminaaljõukude aktiivsus ning linna iseloomustab narkokaubandus ja vägivaldsed kuriteod.
Elanikkond: 54% afro-ameeriklased, 41% valged ja siis ülejäänud(latiinod, indiaanlased, asiaadid).
2.) Detroit
See linn ei vaja pikka tutvustust. On kõikunud pidevalt eelarvekuristiku äärel ja palunud mitmel korral riigilt tuge, et toime tulla. Oma aafriklasest linnapeaga “mitmekesistumise” heaks näiteks. Detroiti elanike arv oli 2000. aasta rahvaloenduse järgi 951 270, kuid 2010. aasta rahvaloenduse järgi oli elanike arv vaid 713 777. Alates 1950ndatest, kui linn oli enamus ulatuses valgetest koosnev ja elas oma kõrghetkel on linna elanike arv jäänud üle 2 korra väiksemaks. Valge elanikkond kolib aafriklaste arvu kasvades üha enam linna ümbritsevatesse eeslinnadesse. Koos eeslinnadega (Detroit Combined Statistical Area) on elanike arv aga 5,218,852 (2010) olles USA-s suuruselt 11-s linnastu. 82,7% linnaelanikest oli 2000. aastal afroameeriklased. Linn on USA üks kõige kõrgema kuritegevuse tasemega.
3.) St. Louis
Kujutage ette Tallinna linna ainult sellisena, et eestlased on linnast suures osas lahkunud(väljasurnud) ja sisse on kolinud suurel hulgal erinevat eksotilist kaadrit. Midagi analoogset ongi St. Louis. Kunagine kena ja õitsev linn, mis oli 1950.aastal 82% ulatuses valge on seda nüüd vaid 43% ulatuses.
4.) New Haven, Conn.
Koduks prestiizikale Yale Ülikoolile on samuti üks suurima kuritegevusega linnu USAs.
Linna 42% ulatuses valge ja kahaneb.
5.) Memphis, Tenn.
Gängid, getod, afrikaniseerumine, valgete lend. Rohkem pole mõtet kommenteeridagi seda linna.
Multikulti ja kõige võrdsus on end tõestamas igalpool USAs.
“Fundamentaalne õigluse põhimõte: Ära tee võrdseks neid, kes pole võrdsed!”
Friedrich Nietzsche
” Kui meie majad, meie kiirteed, meie raudteed hävitatakse, suudaksime need üles ehitada. Kui meie linnad peaksid hävitatud saama täielikult varemeteni, suudaksime luua uuemad ja vägevamad. Isegi, kui meie armee võimsus peaks purustatud saama, on meie selja taga pojad, kes suudaksid parandada ja taastada meie jõud. Aga, kui valge rassi veri peaks saama rikutud ja segatud verega Aafrikast, puruneb ka Ameerika Ühendriikide suurus ja kogu lootus tulevikuks on meie jaoks kadunud.”
USA Senator Theodore G. Bilbo,  1947
Kas tal oli õigus?

Allikas: http://staap02.wordpress.com/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP