RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 29. september 2013

Aldo Roomere: Alates 1.jaanuarist 2014 lüüakse Eesti Vabariigis kord majja!

Alates 1.jaanuarist 2014 lüüakse Eesti Vabariigis kord majja! Valitsus keelustab KÕIK streigid, piketid ja muud meelevaldused, sest on uhke Eesti üle ja ei soovi, et seda uhkust miski või keegi segaks ja rikuks. Rahvas lubatakse tänavatele ja kodudest välja vaid töölemineku ja sealt tagasituleku ajaks, sest liigne ringikooserdamine vabal ajal süvendab vaid kuritegevust, alkoholismi, narkomaaniat ning teisi halbu harjumusi. Kohvikud, restoranid, baarid, pubid ning muud meelelahutusasutused jäävad avatuks vaid poliitikutele ning kõrgematele riigiametnikele, kuna vaid neil on piisavalt raha, et sellistes kohtades lõbutseda. Seega nende asutuste käive uuenduse mõjul ei lange, vaid pigem tõuseb. Ühiskondlik transport likvideeritakse, rahvast hakkavad tasuta tööle ja sealt tagasi toimetama vanglateenistuse bussid, vange hakatakse transportima vaid öösiti. Seega on tagatud kohene liiklustingimuste ideaalseksmuutumine - kaovad kõik ummikud ja muud jamad meie teedel, liiklusõnnetused viiakse juba 1 kuuga praktiliselt nulli. Samuti muutub ideaalseks linnaõhk, mida ühiskondlik transport seni jäledalt on saastanud.
Vabariigi territooriumil saavad vabalt liikuda peale poliitikute ja kõrgemate riigiametnike vaid politsei, kapo, sõjavägi, vanglateenistuse ametnikud, luurajad, range järelvalve all viibivad välitööde puhastusteenindajad ja postiljonid.

Rahva toitlustamine toimub ainult tööl 2 korda päevas, toiduraha võetakse palgast maha. Sellega on garanteeritud töötava rahva ülihea tervis ning hoobilt kaob ka üha ähvardavamaks muutunud ülekaalulisuse probleem.
Väljaspool kodu kehtestatakse rahvale range rääkimislimiit, sest liigne lobisemine tekitab vaid rumalaid kuulujutte, vandenõuteooriaid ja isegi mässumeelsust. Töö ajal võib ülemustele esitada vaid tööga seotud küsimusi ning suhelda töökaaslastega töö teemal. Kõigi ülejäänud teemade kasutamist tööajal toimunud vestlustes käsitatakse töölepingu rikkumisena ning sellele järgneb trahv.

Vabal ajal viibib rahvas oma kodudes neid korrastades ja end harides, lugedes valitsuse poolt lubatud kirjandust või jälgides valitsuse teadaandeid ja korraldusi televisiooni või raadio kaudu. Värsket õhku saab rahvas akna kaudu, kuid valitsus korraldab ka regulaarseid vabaõhuüritusi, kus valitsuse kiidukõnede kõrval võimaldatakse rahvale ka mõõdukat sportlikku tegevust, et mitte nende tervist kahjustada.

Eelmainitud meedete rakendamisel on garanteeritud ülikiire tööviljakuse tõus ja Eesti muutub juba 1 aastaga Euroopa kõige eesrindlikumaks orjanduslikuks riigis.

Allikas: Facebook

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP