RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 23. september 2013

Marek Strandberg: kerige p...e oma järjekordse plaaniga!

Oh endised kolleegid ja kes kurat veel, kerige p...e oma järjekordse plaaniga teha riigile kuuluvate ettevõtete haldamiseks mingi haldusettevõte ja panna jõukate klubi seda juhtima ja korraldama. Haiglaselt elitaarne ühiskond pole see, mis heaolu tekitaks.
Kui ise ettevõtetega toime ei tulda, müüge maha. Kui on soov, et inimesed riigi omandis olevatest ettevõtetest tulu saaksid, jagage need kodanike tulundusühistutele.
Veel kümmekond aastat tagasi demokraatiast ja majandusvabadusest jahunud tegelased ehitavad pisitasa sellist ladina-ameerikalikku feodaalühiskonda.
Valijad, teie võimuses on need sõgedad tegelased taaskasutusse ja tootvale tööle lähetada. Tegelikult juba eelolevatel kohalikel valimistel.
Saatke kus kurat iga erakonna kandidaat. Iga viimanegi. Ükskõik, kui naiivsed, kui lihtsameelsed, kui algajad tunduvad teile valimisliidud või üksikkandidaadid, on kohalikud valimised need, millega te valite oma esindajad. Valige esindajad, kellel ei ole soovi muuta Eestit elitaarseks üleparteistatud ühiskonnaks. Üks on selge: kõigil parteide esindajatel on see soov olemas.
Parteilise toitumisahela omapära muudab täna Eestit majanduslikult ja kultuuriliselt vaeseks ühiskonnaks. Üheülbaliseks. See saab sündida vaid siis, kui valijad selleks voli annavad. Ajupestult või vabast tahtest. Teie valik, valijad. Värvilised pildid on juba vilkumas ja mesijuttu voolab igast august.

See leht on trükitud DELFI internetiväravast
Aadress http://rahvahaal.delfi.ee/archive/article.php?id=66755063

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP