RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 25. september 2013

Islam tuleb Eestis keelustada!


Kuhu jääb siis usuvabadus? Jah, uskuda võib mida tahes, kuid vägivalla õhutamine ja idealiseerimine on teine asi. Kõike seda aga just teebki islami usk ja selle pühakiri Koraan. Huvitav on see, et Euroopa Liidus on keelatud Hitleri raamat "Mein Kampf", kus ei leidu midagi, mida saaks klassifitseerida vanuõhutamiseks. Seevastu Muhamedi Koraan on täis üleskutseid teiseusuliste, islamis eksijate  ja islamist loobujate tapmiseks.
Kogu islami ajalugu on vägivalla ajalugu. Alates sellest, kui Araabia poolsaare kuujumallanat kummardunud kitsenikkujad alistati lunaatikust Muhamedi ja tema röövmõrtsukate kamba poolt, on see usk levinud üksnes vägivalla teel. Aitab! Siin ei ole usuga midagi pistmist. Islam = vägivald ja taandareng! Ainult rumal usub islamiusuliste udujutte sellest, kui rahuarmastav on islam ja selle järgijad. Reaalsus räägib meile midagi muud! Kõikjal, kus on islam, on teistel sellega probleeme.

Eesti ei vaja islamit! Euroopa ei vaja islamit! Kogu maailm ei vaja islamit! Jäägu nad sinna Araabia poolsaarele, kus ongi nende koht. Moslemid teesklevad sageli, nagu ei oleks mingil "tõelisel islamil" terrori ja vägivallaga midagi pistmist. Nad arvavad, et tavainimene pole kursis Koraaniga. Kes aga viitsib seda lugeda, vähemalt otsida konkreetseid lõike sealt, see näeb, kui jäledalt kuritegelik ja mõrvarlik ideoloogia seal sees pesitseb. Miks üleüldse sellise igasuguse nn "läänelike väärtuste" vastast ideoloogiat sallitakse Läänes? See näitab, et Lääne ideoloogia oma paduvabadustega on tegelikult suitsiidne, ennast hävitav. Kuid meie - Eesti - ei pea sama teed minema! Meil on veel aega teha õigeid otsuseid!

Kahjuks on paljudes islamimaades naftat, mis on need riigid teinud piisavalt jõukaks (nad on teinud rikkaks nafta, mitte oma mõistus või töökus!), et nad võivad islamit eksportida. Kus on aga raha, seal on ka korruptsioon ja leidub äraostetavaid jätiseid, kellest saavad islami "kasulikud idioodid". Neid leidub ka siin.

Islam kui inimvaenulik vägivallaideoloogia tuleb keelustada. See on hullem kui natsism (mis on ju ometi keelatud!). Asjad peavad loksuma nende normaalsesse kohta. Islami koht pole seal, kus tahetakse elada rahus ja iseseisvalt. Islam sekkub poliitikasse ega talu kriitikat. Islam on harimatus ja diktatuur, kus ei ole mingit vastuvaidlemist. Kõik islami kaitsjad on naeruväärsed, erineval moel äraostetud mölakad! Kahjuks neil mölakatel pole sageli piisavalt julgust, et seda endale tunnistada.
Kõik kes tahavad Eestile tulevikus probleeme, need toetagu islamit. Kes seda ei taha, need seisku igal mõeldaval viisil islami hiiliva ekspansionismi vastu. Koos suudame hoida Eesti sellest katkust vabana! Kuid kui islami mõju ja muhameedlaste arv Eestis kasvab, siis võite kindlad olla, et sellega koos kasvavad ka nende nõudmised (mille lõplik eesmärk on ei rohkem ega vähem, kui Eesti islamiseerimine!).

Meil on Eestis pakilisi probleeme kuhjaga. Ainult idioot vaatab rahulikult, kuidas üks maailma suurim probleemallikas tasapisi Eestis oma kanda kinnitab. Selleks tuleb Eestis islam keelustada ja mida kiiremini, seda parem! Aitab! Aitab kõige (ka kahjulike asjade) sallimisest - see on suitsiid!

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2013/09/islam-tuleb-eestis-keelustada.html#more

4 kommentaari:

Anonüümne 25. september 2013, kell 12:21  

http://www.km.ru/economics/2013/09/18/mezhdunarodnyi-valyutnyi-fond-mvf/720890-minsk-sobralsya-poluchit-kredit-v-500-
VF, valgevene, ukraina, gruusia, armeenija ja ammugi 'iseseisvad' uhked balti riigid on vaid suure hiina impeeriumi tulevased filiaalid/ulussid/provintsid.
hiina, jaapani, korea saatkonnad ja esindused/konsulaadid juhivad.

Anonüümne 25. september 2013, kell 12:24  

http://rus.delfi.ee/daily/abroad/delo-o-vzyatke-v-sledstvennom-komitete-rossii-reshalschik-iz-fms-prosil-za-estonskogo-biznesmena.d?id=66787775 sellised z.rossid pesitsevad 'vabas eestis'

Anonüümne 25. september 2013, kell 13:04  

vaau! http://www.rbcdaily.ru/video/562949988992992 investeerige miljardid eestisse! levinid, rossid jpt.
http://rus.delfi.ee/daily/abroad/delo-o-vzyatke-v-sledstvennom-komitete-rossii-reshalschik-iz-fms-prosil-za-estonskogo-biznesmena.d?id=66787775&com=1&no=0&s=1

http://www.km.ru/economics/2013/09/25/obrazovanie-v-rossii/721384-effektivnye-menedzhery-doveli-do-ruchki-ekonomiku-t

Anonüümne 25. september 2013, kell 13:17  

http://zarubezhom.com/Images5/4-Kriminals.jpg muide yks hilton tahetakse ehitada ajaloolise hot. kungla platsile. kas mustapisnesi miljardid pestakse...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP