RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 21. september 2013

Erinevus rikastab: Rootsi kohtu otsuse kohaselt ei ole avalikus kohas masturbeerimine tingimata õigusvastane

19.09.2013

Rootsi kohtu kahe eraldiseisva otsuse kohaselt ei ole avalikus kohas masturbeerimine tingimata õigusvastane.

6. juunil asus 65-aastane mees Stockholmist veidi lõuna suunas asuva Drevvikeni järve äärses avalikus rannas end seksuaalselt rahuldama, mistõttu esitati talle süüdistus avaliku korra rikkumises ja seksuaalses rünnakus.

Södertörni ringkonnakohus otsustas aga, et kuigi "mees paljastas end ja ka masturbeeris", ei rikkunud ta ühtegi seadust, kuna tema tegu ei olnud suunatud ühegi konkreetse isiku vastu.

Prokurör Olof Vrethammar kinnitas Rootsi meediale, et ta ei vaidlusta kohtu otsust ning et avalik eneserahuldamine on "OK".

"Et tegu oleks kriminaalse rünnakuga, peaks selline seksuaalne pilastamine olema suunatud ühe või enama inimese vastu. Minu arvates on kohtu otsus mõistlik," selgitas prokurör.

Hiljuti vabastas sama kohus sarnasest süüdistusest 15-aastase noormehe, kes oli paljastanud oma suguelundi kahe alaealise tüdruku ees. Tüdrukud olid eelnevalt nõudnud, et noormees saadetaks selle teo eest kohtu alla.

Allikas: LifeSiteNews.com


Allikas: http://www.decivitate.ee/?news_id=1916 
_______________
Põrutav uudis! Rootsi näitab teed kogu E Liidule ja nüüd võib täiesti kindlalt ütelda, et Lääne tsivilisatsiooni lõpp on lähedal.  Sest tsivilisatsioonide lagunemine algab alati moraali ja kultuuri allakäigust.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP