RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 11. september 2013

Marionettide väljavahetamine

„Skandaalide” abil varjatakse Eestis(ki) TÕELISELT skandaalset.

Lahkaksin Eestit vapustanud järjekordset „skandaali” - seekord erakondade rahastamise ebaselgusest, kui seda võib niimoodi kutsuda. Teatavasti Eestit valitsevad võõrvõimude käsilased, käsualused ja mitut masti agendid. Skandaalivõimendavad massiteabevahendid on samade peremeeste kontrolli all kui mainitud marionetid. Millest siis selline „omade peksmine”?
Üks nn. arvamusliider jõudis isegi hoobelda, et nüüd polevat Eesti massiteabevahendite sõltumatuses enam kahtlust. Esitatud väide on sama arukas ja loogiline, nagu see, et taimed on alates täna kella kahest oma juurikatest täiesti sõltumatud.
Teiseks, kogu loos on skandaalne ainult see, et selline olukord kestab juba enam kui 20 aastat, ilma et ükski kontrolli all oleva õukonnameedia leheneeger oleks seda kogemata märganud. Ülejäänu on vähegi teavitatud asukatele hästi teada.
Samale ebakohale juhtisin tähelepanu juba enam kui aasta tagasi ilmunud raamatus „Kuhu kadus Eesti demokraatia”, selle 126. leheküljel. (Vt. 8. lk. - Toim.)
Eestlase jaoks võiks lugu arusaamatuks jäädagi. Kui võrrelda sarnaste meediamullidega Austriast ja Rootsist, siis on tegu marionettide hoiatamisega, et nad võidakse välja vahetada.
Mille eest siis marionette hoiatati? Avalikkusele on teada kaks asja: 1) Riigikohus arutas nn. Euroopa Stabiilsusmehhanismi (lüh. ESM) ja 2) Eestisse pole siiani piisavalt saabunud „põgenikke” - mustanahalisi, asendamatuid spetsialiste, kelle „töökäte järele januneb Eesti juba pikemat aega”, kuid kes pärast saabumist sellegipoolest kunagi tööle ei hakka.
Ajaliselt oli „skandaal” juba lahvatanud, kui ESM-i arutama hakati, kuid peremehed võisid teada saada juba kavatsusest. Peremehe käske ei arutata, seda võib välja lugeda samuti mõne marioneti käitumisest.
Samaaegselt lükati veerema mingi „vajaliku sisserände” kava väljatöötamine. Oleks võinud ehk alustada väljarände-probleemist! Silver Meikar ei paista selles mängus enam kangelase või õigemini meediakangelasena. Ta on vaid ettur, kes ette söödeti ja arvatavasti ka ohverdatakse.

JAAN HATTO

Rahvuslaste Tallinna Klubi ajalehe „Rahvuslik Teataja” 9. numbri (juuni-juuli 2012) esiküljel ilmunud kirjutis.
Autor on Rahvuslaste Tallinna klubi rajaja. 
_______________
"Rahvuslikku Teatajat" saate tellida kui võtate ühendust levijuhtidega

Levijuhid:
Tallinnas ja mujal Põhja-Eestis: Johanna Ranne (e-post: johanna.ranne.armane [ät] gmail.com; telefon: 59037103).
Lääne- ja Kesk-Eestis: Jaan Hatto (e-post: stuvsta [ät] hot.ee; telefon: 51903374).
Tartus ja mujal Lõuna-Eestis: Osvald Sasko (telefon:55542270).
Levijuhtidelt saab ka varasemaid „Rahvusliku Teataja“ numbreid.

Tõnu Kalvet,
„Rahvusliku Teataja“ peatoimetaja
Telefon: 55900564

1 kommentaari:

Anonüümne 12. september 2013, kell 11:52  

http://www.lib.ru/POLITOLOG/PARSHEW/amerika.txt



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP