RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 11. september 2013

Konservatiivne Rahvaerakond esitas Tallinnas 90 kandidaati

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 10.09.13

Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna esimees Mart Helme andis hetk tagasi valimiskomisjonile üle erakonna valimisnimekirja, milles on kokku 90 kandidaati. Nimekirja esinumber, erakonna juht Mart Helme kandideerib kesklinna linnaosas. Tallinna Ringkonna esimees Martin Helme juhib Mustamäe linnaosa nimekirja, Lasnamäel on nimekirja tipus endine olümpiavõitja Mait Riisman. Põhja-Tallinna ja Nõmme esinumbriteks on erukolonelid Hannes Toomsalu ja Einar Laigna. Kristiine linnaosa veab tuntud eurokriitik ja publitsist Anti Poolamets, Haabersti esinumber on Nele Valgepea ning Pirital Gunnar Stahl.

„Võtsime Tallinna ringkonnas juba aasta alguses vastu otsuse, et tahame välja panna täispika nimekirja tugevate ringkonna esinumbritega. Meie enda hinnangul on see õnnestunud, aga eks lõpliku hinnangu annab muidugi valija,“ selgitab ringkonna esimees Martin Helme. „Olen isiklikult väga rahul kahe asjaoluga, mis avalikkuse tähelepanu ilmselt väga ei pälvi. Esiteks viisime läbi korralikud ja sisulised sisevalimised, mille tulemustega me oleme praktiliselt üks-ühele arvestanud. Teiseks tegime kõvasti ajutööd, et paigutada kandidaadid just sinna ringkonda, kus nende tugevused neid aitavad ja nende nimed kohalikule valijale midagi ütlevad. Kui nimekirja vaadata siis jah, seal on palju selliseid inimesi, kelle nimi ehk laiemale avalikkusele suurt midagi ei ütle, kuid kes on aktiivsed oma linnaosas ja omavad seal tuntust. Lõppude lõpuks on need ju kohalikud valimised.“

Mart Helme ütles, et otsustas nimekirja isiklikult üle anda rõhutamaks, et Konservatiivne Rahvaerakond võtab valimisvõitlust Tallinnas tõsiselt. “Meie oleme neil valimistel valik kõigile neile, kes ei soovi toetada erakondi ja poliitikuid, kes on rahvast korduvalt petnud ja alt vedanud. Pole ju mõtet toetada ühtesid ja samu jõude, lootuses, et tulemus kuidagi muutuks.”

Allikas: http://www.ekre.ee/konservatiivne-rahvaerakond-esitas-tallinnas-90-kandidaati/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP