RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 23. september 2013

MATTI ILVES: VÕIMURITE KÄSUL HARJUTATAKSE RAHVAÜLESTÕUSU MAHASURUMIST

Mulle tõesti tundub, et tehekse ettevalmistusi rahvaülestõusu mahasurumiseks osariigis nimega Eesti. Kui varem võis veel selliste õppuste puhul nagu toimusid 2010. aastal Tartus "Sillad lukku"(vaadake SIIT) arvata, et need harjutused on suunatud välisvaenlase vastu või lihtsalt mingiks kriisiolukorraks, siis nüüd võib kindel olla, et sihikule on võetud oma rahvas ja seda isegi ei varjata, kuna õppuste nimetus on "Mulgi Mäss".

Väljavõte KL Sakala Maleva koduleheküljelt:

"KL Sakala Maleva õppus „MULGI MÄSS 2013“ toimub ajavahemikul 19.09. - 22.09.2013.a. Viljandi maakonnas.
Stsenaariumi kohaselt luuakse maleva allüksustele, Politsei- ja Piirivalveametile ning Päästeametile õppuse juhtstaabi poolt lahingukäsuga õpikeskkond, mis käsitleb mittekonventsionaalset lahingutegevust Sakala Maleva vastutusalal.
Õppuse eesmärgiks on harjutada maakonna jõustruktuuride vahelist operatsioonide planeerimist ja juhtimist sisejulgeoleku tagamiseks.
Ootame kaitseliitlaste aktiivset osavõttu.

Andrus Tiitus, major
KL Sakala Maleva staabiülem"

Õppustel harjutatakse nn."linna lukustamist", miitingute laialiajamist, rahvarahutuste maharurumist, põlengute kustutamist ja linnalahinguid. Sellega püütakse tagada riigi sisejulgeolek, õigem oleks küll ütelda, et valitsejate turvalisust rahvaülestõsu puhul.
Valitsejad on siin teinud ränga valearvestuse, sest meie kaitseliitlased ei lähe oma rahva vastu ka kõige kõrgema ja rangema käsu puhul! Rahvast võivad maha tallata vaid palgasõdurid. Ega siis J.Ligi ei toetanud asjata palgaarmeed, kuid sõjaväelaste ja rahva tugeva vastuseisu tõttu oli ta sunnnitud sellest plaanist loobuma.

Võimurid kardavad rahva mässu, see võib tõesti isegi plahvatada ülearu kannatlike eestlaste pideva allasurumise, neokolonialistliku korra kehtestamise, demokraatia vähikäigu ja tsensuuri järk-järgulise kehtestamise tulemusel. Peab veel lisama, et rahvaste ülestõsu puhkemist pelgavad ka E Liidu valitsejad ja nende seljataga seisvad niiditõmbajad, sama olukord on ka USA-s. Ameerika valitsejad on ennast hästi kindlustanud palgaarmeega, mis koosneb nüüd juba osaliselt välismaalastest ja hulgaliselt on ehitatud koonduslaagreid - üle 1000. - tervel maal.

Lisan paar pilti, ühel on näha veel tühjade FEMA (Federal Emergency Management Agency) laagrite teadaolevad asukohad ja teisel ühe laagri värav:

3 kommentaari:

Anonüümne 23. september 2013, kell 18:52  

Täiesti mõttetu harjutus. Eestlane ei hakka iial mässama. Võib olla vaid mõned ükskikud protesteerivad, kui külapoest lõppeks viin ja Bock. Ülejäänud teenivad ninad norus oma näljapajukit ja imetlevad Vabariigi esikloune. Kui tulevad valimised, siis lähevad kui lambukesed kastide juurde ja valivad vana seakarja tagasi.

Matti Ilves 23. september 2013, kell 19:59  

Ajaloost on tuua küllalt näiteid, kus eestlased on siiski mässama hakanud. Ilmselt pole rõhumise aste veel nii suur, et mässu esile kutsuks. Aga see tuleb, võite kindel olla, sest valitsejad keeravad varem või hiljem kruvid liiga pingule.

Anonüümne 24. september 2013, kell 10:57  

http://prof-eug.livejournal.com/2013/09/23/ ühe kohaliku ukraina päritoluga humoristi humoresk



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP