RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 13. september 2013

MATTI ILVES: ROOTSIS ELU KUI ABSURDISTANIS

Rootslanna Ingrid Carlqvist räägib, et ta ei ela enam Rootsis vaid mingis Absurdistanis. Sotsiaademokraadid tahtsid riigis valitseda igavesti ning muuta see riik kõige ilusamaks, kõige turvalisemaks ja kõige arenenumaks maailmas. Kuhu nad on riigi viinud nüüd?

Rootsis on kõrgeim vägistatute protsent maailmas, inimesed elavad väljaspool ühiskonda ja ajakirjandus varjab neid jubedaid fakte, mis ohvritega korda saadetakse.
Kui ma üles kasvasin oli meie peaminister Tage Erlander, sotsiaaldemokraat. Aastal 1965 ütles ta parlamendis pärast vägivaldseid rassirahutusi Ameerikas: "Me rootslased elame nii lõpmatatult õnnelikumaks olukorras. Elanikkond meie riigis on homogeenne mitte ainult rassi poolest, vaid ka paljudes teistes aspektides." Nüüd ma elan rahva hulgas, kes ei ole homogeenne. Olof Palme otsustas, et ühtne rahvastik on halb ja avas meie piirid inimestele üle kogu maailma.
Poliitikud paremalt ja vasakult on ütelnud, et ei ole sellist asja nagu Rootsi kultuur ja Rootsi traditsioone ei tohi isegi mainida ja me rootslased peaksime olena tänulikud, et nii palju inimesi on tulnud väljaspoolt ja meid  rikastanud.

Aastal 2010 tehtud uuring teatas, et ainult ühes riigis maailmas on rohkem vägistamisi kui Rootsis ja see on Lesotho Lõuna-Aafrikas! Rootsis on olukord isegi palju hullem kui Taanis. Kui aga keegi julgeb rääkida sisserände projektide, või multikultuursuse, või islamiseerumise vastu, kuulutatake ta kohe rassistiks.
Vaadake videot: I am Swedish, but I live in "Absurdistan"

SIIT.


Kasutatud allikas: http://www.d-intl.com/2013/05/23/i-am-swedish-but-i-live-in-absurdistan/
______________
Immigrantide mässust Rootsis lugege veel SIIT.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 14. september 2013, kell 16:55  

http://via-midgard.info/news/evrazijskie-xany-delyat-rossiyu-na-ulusy.htm
sama lugu ka naaberriigis



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP