RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 14. september 2013

Iseseisvuslased tähistavad sel laupäeval saatusliku võltsreferendumi 10. aastapäeva

Eesti iseseisvuslased korraldavad 14. septembril 2013 piketi, nõudes 2003. aastal toimunud võltsrahvahääletuse tühistamist. Pikett toimub 9-ndat korda, kella 15.00 kuni 18.00 Tallinnas, Kaarli puiestee ja Pärnu mnt. nurgal.

Kümne aasta tagusel rahvahääletusel otsustati mäletatavasti Eesti astumine Euroopa Liitu. Euroopa Liitu kuulumisest on aga saanud Eestile hukatus. Eesti on tühjenenud rahvast, inimesed lahkuvad massiliselt riigist, elatustase on järsult langenud, hinnad on kiiresti tõusnud ja jätkavad tõusu. Vaesus süveneb. Võimurite kontrolli all olevad massiteabevahendid varjavad tegelikku olukorda, valetavad, eksitades inimesi. Eestit valitsevad võõrvõimude käsilased ja käsualused. Eesti tühjaks jäänud põllumaa ja metsa ostavad üles kahtlased võõramaised isikud ja/või nende varifirmad. Juba esimesest iseseisvusajast toiminud kodumaine rahvuslik tööstus on sama hästi kui kaotatud. Näiteks ei valmistata Eestis enam tuletikke, ajalehepaberit ega klaasi, kuigi selleks on olemas looduslikud ja muud eeldused.

Eesti inimesed, kellel pole arusaamist enda ümber toimuvast ega oma olukorrast, muudetakse samm-sammult uue impeeriumi – Euroimpeeriumi – õigusteta pärismaalasteks.

Nõuame võltsreferendumi tulemuste tühistamist, Eestit valitsevate võõrvõimude käsilaste kohtu alla andmist, võltsitud valimistulemuste tühistamist ja nende abil valitsema pääsenud kurjategijate tehtud seaduste ja otsuste tühistamist, Eesti lahkumist Euroopa Liidust ja Eesti seadusi rikkunud välisesinduste sulgemist.


Täiendav teave:


Heiki Treier 55 561 581

Jaan Hatto 51 903 374


2 kommentaari:

Anonüümne 15. september 2013, kell 10:59  

http://via-midgard.info/news/evrazijskie-xany-delyat-rossiyu-na-ulusy.htm
pigem yks euraasia ulussi/khazaruighurhorde/mongolchina empire reinkarnatsioon

Anonüümne 15. september 2013, kell 11:10  

http://www.youtube.com/watch?v=J-_SDYk7lwE kas eesti on tulevase hiina/korea/jaapani mongoloidide impeeriumi pribaltiiski provints /sh ka latvia ja lietuva reservaadid/ ...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP