RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 27. september 2013

Bill Gates: võime kasutada vaktsiine maailmas rahvaarvu vähendamiseks

padre.info.pl - 25.09.2013

Multimiljardär Bill Gates tegi kliimamuutustele pühendatud konverentsil ettepaneku vähendada kahjulikku süsihappegaasi paiskamist atmosfääri maailma rahvaarvu vähendamise läbi kuni 15 protsendi võrra.

Tema arvates võib seda eesmärki saavutada spetsiaalsete „reproduktiivse tervise” programmide realiseerimisega, kuid muude meetmete seas ka vastavate vaktsineerimiste kasutamise abil.

Gates on annetanud miljoneid dollareid eksperimentideks vaktsiinidega. – „Tänapäeval on maailmas 6,8 miljardit inimest ... ja see arv läheneb 9-le miljardile. Kui me jätkame praegust head tööd sellistes valdkondades nagu uuringud vaktsiinidega, tervishoiu ja reproduktiivse tervise vallas, võime seda arvu vähendada 10 kuni 15 protsendi võrra” – rääkis ta Cancunis toimunud konverentsil.

Bill Gates pole ainus miljardär, kes tegeleb rahvaarvu vähendamisega maailmas. Kuid nagu panevad tähele vaatlejad, tema avaldus tõstab üles tõsised küsimused.

Mike Adams kirjutab ajakirjas The Natural News, et Gatesi avaldus polnud eksitus ega mingi keelevääratus. See toimus teadliku väitena põhjalikult ettevalmistatud ettekande käigus. Seepärast tekib küsimus, mida Gates sellega tahtis öelda?

Adams sisendab, et Gatesi tunnistus: „oleme teinud palju head tööd vaktsiinide uurimise valdkonnas” selgitab hästi asjaolu, miks maailmas eksisteerib selline määratu surve, et vaktsineerida kõikvõimalike haiguste vastu. On karta, et vaktsiine, mida väidetavalt kasutatakse patsientide tervise tugevdamiseks, võidakse teistpidi kasutada nende kahjustamiseks. Adams viitas sellele, et uuringud on näidanud, et isikud, kes on vaktsineeritud tavalise hooajalise gripi vastu, on palju vastuvõtlikumad H1N1 tüüpi gripi suhtes. Selline võib olla üks viis rahvaarvu vähendamiseks, millest rääkis Gates.

Vaktsiinid võivad toimida sel viisil, et kurnavad ja hävitavad organismi pikema aja, näiteks 20-30 aasta jooksul, põhjustades teatud elundite järk-järgulist degenereerumist, või võivad sisaldada viljatust põhjustavaid aineid.

Adams kirjutab, et mitte põhjuseta ei anneta Bill ja Melina Gates igal aastal miljoneid dollareid üksikasjalisteks uuringuteks vaktsiinidega. Seesama Gatesite fond toetab ka vaesemates riikides sageli sunniviisiliselt või pettusega läbiviidavaid sterilisatsiooniprogramme.

Tõlgitud: http://www.padre.info.pl/spoleczenstwo/bill-gates-mozna-zredukowac-liczbe-ludnosci-na-swiecie-dzieki-szczepionkom.html

Esmaallikas: infowars.com

Allikas: http://www.decivitate.ee/?news_id=1943

3 kommentaari:

Anonüümne 27. september 2013, kell 13:52  

http://www.youtube.com/watch?v=wniW_353RdU#t=37 ka eesti vab. laste tulevik

Anonüümne 27. september 2013, kell 14:05  

http://www.youtube.com/watch?v=eJLiBoXOFZI hea lugu

Anonüümne 29. september 2013, kell 13:15  

Väga paradoksaalne olukord. Ühest küljest pooldab "rahvuslane" kindlasti seda, et murjamid vähem sigiksid, teisalt on selle vastu aga siis, kui väidetav Illuminaadi käsi sees on.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP