RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 23. september 2013

Vaatenurk maailma: Andrus Ansip kui mölakluse musternäidis

Eilne päev tõi meile kaks uhket uudist, üks uhkem kui teine. Esiteks uudis sellest, kuidas uhke peaminister Ansip riigikogu istungil kostis, et 19,9 eurot lastetoetust pole üldse vähe, sest näiteks Bulgaarias, Tšehhis ja Lätis on see palju väiksem!
Kreekas on esimese lapse toetus 8,22 eurot, Lätis 11,4 eurot. Leedus toetust ei maksta, kui sissetulek pereliikme kohta ületab 152 eurot. Poolas on see 17 eurot. Sellised on tasemed mitmes riigis, mis on märksa jõukamad kui Eesti
Seejärel aga uudis sellest, et järgmisest aastast tõusevad palgad. Tõsi küll, mitte kõigil, vaid valitud ministritel ja riigijuhtidel. Andrus Ansipi palk tõuseb tervelt 1201 euro võrra. Pole paha!
Miks ma üldse need “uhked” uudised siin eraldi välja toon? Selleks, et küsida – mis on meil viga? Mis on eestlastel viga? Miks me ei lähe ja seda molkust ja koos temaga kogu seda idiootide kampa laiali ei peksa? Küsige palun seda küsimust ka oma sõpradelt-tuttavatelt, mis nad kostavad?
Õigeid vastuseid on mitu. Esiteks see, et need, kes pole valitsemisega rahul, on liialt ametis enesel elunatukese sees hoidmisega ja lihtsalt ei suuda ennast igapäevaselt välja vihastada. Teiseks see, et need, kes on oma eluga rahul, neid absoluutselt ei huvita, kui palju keegi teine raha saab. Kolmandaks see, et need, kes on rahulolematud, on ise lihtsalt lollid ja rumalad, sest nad kas ei viitsi käia valimas, mistõttu kingivad oma hääled mölakatele, või siis nad hääletavad hetkeaje mõjul (pronkssõduri teisaldamine, Savisaare vastu protestihääle andmine jne.)
Seega kõik vingujad, kes vinguvad, et üks või teine on mölakas, on ise selles süüdi, et mölakad pukis istuvad. Kahjuks seega ka mina,  kuigi pole oma teadliku elu jooksul kunagi oravaid ja kesikuid valinud.

Allikas: http://vaatenurk.wordpress.com/2013/09/20/andrus-ansip-kui-molakluse-musternaidis/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP