RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 21. september 2013

Konservatiivne Rahvaerakond alustab telereklaami kampaaniaga

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond
Pressiteade
Tallinn, 20.09.13

Konservatiivne Rahvaerakond alustab telereklaami kampaaniaga
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond alustab reedel, 20.09 oma kohalike valimiste reklaamikampaaniaga, kampaania põhiraskus on Kanal 2 ja Kanal 12 eetris jooksvatel teleklippidel. Reklaamide põhiloosung on „elujõuline Eesti“. Sellega soovitakse rõhutada Konservatiivse Rahvaerakonna põhieesmärki võidelda elujõuliste ja tegusate omavalitsuste eest, kuna just hästi toimiv ja toime tulev elanikkond üle terve riigi on kokku eestluse elujõu pandiks. Ühtlasi rõhutab kampaania loosung Konservatiivse Rahvaerakonna programmist tulenevat soovi seista eelkõige eesti rahva huvide ja heaolu kaitsel.
Avanädala üldsõnumite järel lisandub valimiste lähenedes erinevaid teemasid ja konkreetsemaid programmilisi seisukohti. Mida lähemale valimistele, seda suuremat rõhku pannakse erakonna kandidaatide tutvustamisele Tallinnas, Tartus ja Pärnus.
Klipid, mis jõuavad eetrisse, laetakse üles ka erakonna kodulehele ning Facebooki lehele ning on vabalt levitatavad.
Lisaks telereklaamile teeb Konservatiivne Rahvaerakond suuremates linnades otsepostitust. Raha kokkuhoiu huvides kannavad erakonda ja kandidaate tutvustava materjali laiali erakonna aktivistid.
Vaata ka:
 Reklaami link: http://www.youtube.com/watch?v=tw3xbrS3JU4
 Reklaami link: http://www.youtube.com/watch?v=-828rSDFO9k

Allikas: http://www.ekre.ee/konservatiivne-rahvaerakond-alustab-telereklaami-kampaaniaga/
_______________
Suurendamiseks klõpsa pildil-reklaamil

Konservatiivid loodavad, et valijatel jätkub niipalju mehemeelt ja mõistust, et ei hääleta mitte ühegi nimekirjades esineva ministri, riigikogu liikme või europarlamendi saadiku poolt. Las saavad teada, mida arvab kodanikkond sellisest peibutamisest.
Ära vali parti! Vali inimene!



0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP