RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 18. september 2013

Sihtasutus Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks



Hea Matti Ilves!
Tahan Teid väga tänada, et vastasite minu üleskutsele ja protesteerisite Sotsiaalministeeriumi poolt maksumaksjate raha kasutamise vastu homopropaganda finantseerimiseks.

Sellisest kirjade laviinist, mis mu üleskutsele järgnes, ei osanud ma unistadagi!

Ainuüksi neid Sotsiaalministeeriumile saadetud protestikirju, millest meile tuli koopia, oli rohkem kui tuhat. Ja kindlasti oli lisaks palju ka neid, kes jätsid koopia saatmata...

Vahepeal oli meie postkast üha uutest ja uutest protestikirjade saabumisest täiesti umbes – iga päev laekus sõna otseses mõttes sadu kirju ja niimoodi nädal aega järjest. Vaevalt on sotsiaalministrile kunagi varem nii palju protestikirju saadetud. Seega saatsime Sotsiaalministeeriumile väga selge sõnumi, et maksumaksjate raha raiskamine meile ja meie lastele homopropaganda pealesurumiseks on täiesti lubamatu.

See sõnum sai ka avalikult selgelt välja öeldud, sest minu hea sõber ja kolleeg Markus Järvi avaldas ERR-i uudisteportaalis avaliku kirja sotsiaalministrile, milles väljendas nii Teie kui ka minu ühist muret:

Markus Järvi: Mehe ja naise vaheline abielu peab olema riigi prioriteethttp://uudised.err.ee/index.php?06286789

On vaimustav kogeda, et üheskoos tegutsedes on meil nii suur jõud. Ent ka homoaktivistid mõistavad meie jõu suurust, mistõttu on nad muutunud silmnähtavalt närviliseks.

Nt hakkasid nad pärast meie protestikirjade laviini Petitsioon.ee lehel samuti allkirju koguma, et Sotsiaalministeerium annaks neile edaspidigi raha. Aga kui meie kogusime kevadel enam kui 38 000 allkirja, siis nemad suutsid kokku saada vaid napid 411 häält (sh päris mitmete Sotsiaalministeeriumi ametnike hääled).

Kuid kindlasti püüavad homoaktivistid ja nende toetajad lülitada sisse järgmise käigu, et homopropagandat veelgi intensiivsemaks muuta. Nad mõistavad, et nüüd oleme me ehitanud nende püüdlustele vastuseismiseks tugeva rinde ja et asi on läinud tõsiseks. Ja ka raha on neil palju, sest ainuüksi sel aastal saavad nad oma rikastavat erinevust meie ühiskonnas külvata 150 000 (!) euro eest – lisaks Sotsiaalministeeriumi 30 000 eurosele toetusele said nad Euroopa Liidult koguni 120 000 eurot. Niisiis peame valmistuma uuteks ja veelgi tõsisemateks lahinguteks.

Seetõttu tänan Teid veel kord abi ja toetuse eest ning loodan, et annate oma samaväärse panuse ka järgmisel korral, kui meil tuleb oma veendumuste kaitseks välja astuda. Mina omalt luban, et hoian toimuval silma peal ja et annan Teile uutest asjaoludest teada.

Samuti loodan Teie toetusele ka meie praegu käimasolevas kampaanias, mille raames püüame astuda välja kuritegeliku maailma püüdluste vastu võtta meie kultuuriliseks aardeks olev Tallinna vanalinn oma kontrolli alla ja täita see striptiisiurgastega.


Tänulikult,


Varro Vooglaid
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks juhataja



PS! Juhin Teie tähelepanu ka mõnele hiljutisele uudisele, kust nähtub, mis ootab meie ühiskonda ees, kui me homopropaganda pealetungile vastu ei seisa:

USA kohus: kristlasest fotograafil ei olnud õigus keelduda homopulma pildistamisesthttp://www.decivitate.ee/?news_id=1811

Peaminister David Cameron: püüame eksportida abielu ümberdefineerimist kõikjale maailmahttp://www.decivitate.ee/?news_id=1797

Šoti kohus trahvis traditsiooniliste vaadetega meest 'homofoobsete' avalduste eest 40 000 naelagahttp://www.decivitate.ee/?news_id=1804

Pedofiilide ühendused nõuavad üha häälekamalt homodele antud ühiskondlikku tunnustusthttp:// www.decivitate.ee/?news_id=1803

1 kommentaari:

Anonüümne 18. september 2013, kell 13:01  

http://via-midgard.info/news/islam-angliya.htm vaffa video! islam inglismaal! varsti ka eestis, kogu baltikumis, venemaal!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP