RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 7. jaanuar 2015

Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu teenused uues kuues



Ühistulise finantseerimisasutusena on Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu jaoks oluline pakkuda just selliseid finantsteenuseid, mis on ühistu liikmete-klientide ehk omanike jaoks olulised ning soodsatel tingimustel kättesaadavad. Seetõttu otsustas ühistu juhtkond muuta teenuseid lihtsamaks ning korteriühistute jaoks kasulikumaks.

Renoveerimisfondi hoius – õige meetod korteriühistu raha hoidmiseks
Varasemalt pakkus ühistu hoiustamiseks tähtajalist hoiust ning kogumishoiust, kuid nüüdsest on need kaks hoiusetoodet ühendatud ning uueks hoiusetooteks on renoveerimisfondi hoius. Renoveerimisfondi hoiuselt on hoiustajal võimalik varasema 2,5% asemel teenida intressitulu 3% hoiustatud summalt aastas. Hoiustamine pakub korteriühistutele head võimalust lisatulu teenimiseks, kasutades selleks otstarbetult seisvaid vahendeid. Hoiustamiseks Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistus tuleb korteriühistul vaid astuda ühistu liikmeks ning sõlmida hoiuleping.
Muide, Eestis on ca 10 000 korteriühistut, kellel ühtekokku on hinnanguliselt 5 miljardit eurot hoiuseid – ja need seisavad võõramaalastele kuuluvates kommertspankades ilma intressita. Laenude väljastamisel küsivad võõrad kommertspangad aga Eesti korteriühistutelt küllalt kopsakaid intresse – korteriühistute enda raha eest. Just seetõttu on igati korteriühistute huvides hoiustada korteriühistute enda Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistus.

Renoveerimislaen kui soodsaim laenuvõimalus Eesti korteriühistutele
Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu pakub korteriühistutele lisaks hoiustamisele võimalust võtta laenu korterelamu renoveerimiseks või ühiskasutatavate ruumide ning objektide rajamiseks. Renoveerimislaenu nime all väljastatava laenu intressimäär on konkurentsivõimeline teiste turul pakutavatega ning lepingu sõlmimisel kehtib fikseeritud lepingutasu 100€. Soodsatel tingimustel laenamiseks tuleb korteriühistul liituda Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistuga ning esitada soovikohane laenutaotlus.
Tavapärastele finantsteenustele lisaks saavad korteriühistud tellida Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistust veel energiaauditit, energiatähist, termoülevaatust, garantiisid ning erinevaid kindlustusteenuseid. Täpsemat ülevaadet pakutavatest teenustest ning tingimustest saab Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu kontoritest Tartus ja Tallinnas ning koduleheküljelt www.hoiu-laenuühistu.ee.

Martin Loimet
Eesti Korteriühistute Hoiu-laenuühistu juhatuse esimees

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP