RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 18. jaanuar 2015

Miks moslemid ei põgene rikastesse Araabia riikidesse?

On väga kummaline, et õnnetud moslemid põgenevad ikka ja aina Euroopasse, mitte oma kultuurile ja rassile sarnastesse lähikonna riikidesse. Samal ajal naftarikkad Araabia riigid sõna otseses mõttes raiskavad raha, sest sellega ei osata midagi mõistlikku teha. Nad ehitavad kõrbetesse suusakeskusi, merre tehissaari jne. Loobivad kõhutantsijatele kümneid tuhandeid dollareid. Kuid õnnetud moslemipõgenikud neid ei huvita. Seleks on ju rumal Euroopa, kes altruistlikult kõik maailma õnnetud ja vaevatud oma tiiva alla võtab. Väga ilus! Kuid esiteks võik need Euroopa riigijuhid (või neid juhtiv/suunav globaalne tagatuba) ise eeskuju näidata ja omale koju immigrante võtta. Paraku seda nad ei tee, nemad elavad turvatud eliitrajoonides, kuhu ükski kodanik ega ka neeger, moslem ega muu pätt ligi ei pääse. Mis viga siis lasta sisse üha uusi ja uusi immigrante, kesda hakatakse siis põliseurooplaste rahade eest ülal pidama. Neile saadetakse isegi eurooplaste kuludega perekonnad järgi. Väga ilus! Aga on üks väike probleem - Euroopa ei ole kummist! Euroopas ei ole ka Buratino lollide rahapuud - ei ole! Seega...Tulevik on enam kui nutune.
Meisse püütakse süstida kaastunnet ja altruismi. Kuid mitte kusagil ja kunagi ei eksisteeri sellist altruismi, kus ema jätaks oma lihase lapse, et päästa võõrast last. Sellist asja ei ole olemas. Kuid just sellist käitumist põliseurooplastelt nõutakse.

Mis saab, kui immigrantide osakaal ületab kriitilise piiri? Tulemuseks on see, et Euroopa muutub samasuguseks elamiskõlbmatuks paigaks, nagu olid need kohad, kust tulid immigrandid/põgenikud. Kuhu siis saaks valge mees põgeneda, et kusagil paremat elukohta leida? Kas Marsile?

Libersotsid on muidugi rahul immigrantidega, sest nad esindavad neid, maksavad neile toetusi ja tulemusena saavad omale stabiilselt kasvava ja lojaalse valijaskonna. Immigrandid moodustavad monoliitse valijaskonna, umbes nagu eestis on venelased, kes valivad Keskerakonda. Kunaimmigrandid valivad seda ühte, kes neile enim toetust ja õigusi annab, siis selline partei ka võidab. Põlisrahva hääled lähvad paljudele rinevatele erakondadele ja killustuvad. Lõpuks ei pea ükski erakond enam põlisrahvaga arvestama ja tulemuseks saab olema Euroopa totaalne allakäik, muutumine samasuguseks riigiks nagu need, kust kõik need neegrid-moslemid aina põgenevad. Siis on hilja ärgata ja hakata midagi muutma. Tegutseda tuleb kohe ja täna!

Seega tuleb mõelda oma peaga ja teha õigeid järeldusi. Ei tohi valida neid, kes kummardavad välisjõudude ees ja teostavad oma rahva huvide vastast poliitikat.

Allikas: http://rahvuslik.blogspot.com/2015/01/miks-moslemid-ei-pogene-rikastesse.html#more

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP