RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 27. jaanuar 2015

KOOBAS: Endiselt illusioonides

Toomas Hendrik Ilvese sõnul tunneb Eesti end kindlamana ja ta nimetas kujuteldamatuks Venemaa sissetungi Eestisse, nagu see juhtus Ukrainas.
«Eestis pole mingit separatismi probleemi,» lausus Ilves ning lisas, et kõrge elustandard ja kuulumine Euroopa Liitu on põhjused, miks vene keele kõnelejad tahavad Eestisse jääda.

Kui Eestis on nii kõrge elustandard, siis miks on nii suur väljaränne, keskklassi kokku kuivamine, iibe jätkuv kängumine ja venekeelse elanikkonna jätkuv klammerdumine Vene propagandaruumi, kus tõsimeeli väidetakse, et Ukraina ründas oma enda käes olevaid linnu, kus baltlased on samaväärsed nn fašistidega jne, jne?
Suur osa siinsetest venelastest on Eesti-Vene suhetes selgelt Venemaa poolel, Venemaa propagandaruumis ja kaitsevad agaralt sealseid agitatsioone. Väita, et siin ei saaks korraldada sama, on vaid pime enesepett, seda enam riigivõimu juures, mis ei tee grammigi, et takistada vene kanalite õigusvastast tegevust Eestis.

Allikas: http://koobas.net/2015/01/25/endiselt-illusioonides/

3 kommentaari:

Anonüümne 27. jaanuar 2015, kell 17:52  

...elanikkonna jätkuv klammerdumine Vene propagandaruumi, kus tõsimeeli väidetakse, et Ukraina ründas oma enda käes olevaid linnu...

illusioonideta
https://www.youtube.com/watch?v=20woRCrIREQ&feature=youtu.be

maks 28. jaanuar 2015, kell 16:11  

USA kodanik ja
eestlasi valitsev Hr Ilves on jah, sellest teadlik, et Venemaa ei ründa sõjaliselt Eestit. See on parim avameelsus tema suust.
Selles on kindlad põhjused aga kes seda usub?

Anonüümne 28. jaanuar 2015, kell 17:23  

Kui Eestis pole mingit separatismi probleemi, miks siis venemeelsed mõned aastad tagasi Tallinna tänavatel möllasid? Neid nimetati ka Vene meedias separatistideks.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP