RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 26. jaanuar 2015

MATTI ILVES: MILLIST PARTEID VALIDA, EKREt VÕI VABAERAKONDA?

Viimase EMORi poolt teostatud avaliku arvamuse uuringu kohaselt saavad eelolevatel valimistel Riigikogusse veel kaks erakonda, Eesti Konservatiivne Rahvaerakond ja Eesti Vabaerakond. EKRE-t toetas tublisti üle 5% (umbes 5,4) küsitletusest ja EVE-t 8%.

Eesti rahva tuleviku pärast muretsetsevatel inimestel peaks valik olema selge, tuleb valida EKRE, mõningatest erakonna valimislubadustest ja katteallikatest lugege SIIT.
Veel kõhklevatel seisukohtadel olevatele rahvusmeelsetele inimestele peaks see kirjutis abiks olema valiku tegemisel. Nimelt reklaamib Vabaerakond ennast välja parteina, kes annab riigi rahvale tagasi ja see petulubadus võibki segadust tekitada.

Vaatame nüüd esiteks, kuidas Vabaerakonna juht Andres Herkel vana kartellipoliitikuna hääletas Riigikogus, kui küsimuse all oli meie rahvast orjastava ESM lepingu sõlmimine - Herkel andis sellele kindlalt oma poolthääle. Samal ajal aga EKRE korraldas Toompea lossiplatsil suure protestimeeleavalduse. Miks on siis ESM nõnda halb? Seda selgitab õppejõud Paul Tammert allolevas videos (möödunud europarlamendi valimistel): Teiseks näeme, et Vabaerakond tegelikult toetab kooseluseadust, mis defineerib ümber traditsioonilise perekonna mõiste ja lubab ametlikku tunnustust samast soost isikute kooselule. See on esimene samm homoabielu kehtestamiseks. Pealegi põhiseaduse vastane, § 27 kohaselt on perekond rahva püsimise ja kasvamise ning ühiskonna alusena riigi kaitse all.

 Kaitskem üheskoos perekonda, Facebookis:
"Eesti Vabaerakonna juhatus väidab, et kujundas kooseluseaduse suhtes seiuskoha (SIIN). Paraku on sellest seisukohaväljendusest selget seisukohta raske välja lugeda. Niisugune üldsõnaline positsioon paistab olevat kantud püüdlusest olla meele järgi võimalikult paljudele – ühelt poolt ei väideta, et selle seaduse näol on tegu sammuga põhimõtteliselt vales suunas, teiselt poolt tehakse seaduse suhtes aga veidi kriitikat juriidilis-tehnilsel tasandil. Kokkuvõttes jääb mulje, et Vabaerakonnal ei ole kooseluseaduse vastu midagi, eeldusel, et seda juriidilis-tehniliselt kohendatakse ja otsene õiguslik praak välja võetakse."

Vabaerakonna juhatusse(!) kuulub ka vulgaarne noorpoliitik Jevgeni Krishtafovitsh, kes on tuline homoabielu pooldaja ja ta ise levitab internetis järgmist sõnumit:
Suurendamiseks kilikkige sellel

Kooseluseadus, homoabielu ja homopropaganda tungimine "lastekaitsjate" tungival nõudel juba ka lasteaedadesse annavad lõpliku löögi Eesti traditsioonilisele perekonnale ja vähendavad veelgi väljasuremisohus olevate eestlaste iivet. Sest lastest on täiesti võimalik kasvatada uusi järglasteta homosid.
EKRE vastupidi, on lubanud panna kooseluseaduse rahvahääletusele, või siis selle hoopis tühistada.

Valik on teie.

9 kommentaari:

Anonüümne 26. jaanuar 2015, kell 12:30  

Isegi RE-s on kooseluseaduse vastaseid ja IRLis selle pooldajaid. On hea, kui partei koondab sarnase mõtteviisiga inimesi, aga jõuga mingit ideoloogiat peale suruda on fašism. Kõrvalseisjana ma ei näe Vabaerakonna ja EKRE vahel suurt erinevust, võimulesaamise päevast muutuvad nad mõlemad samasuguseks, nagu on kõigi teiste parteidega juhtunud. Kui te tõesti tahate midagi ära teha, siis kaklemise asemel võiks koostööd teha.

Anonüümne 26. jaanuar 2015, kell 16:03  

Esimesele kommenteerijale:
tuleb vaadata, milline on partei domineeriv ideoloogia, sest Eesti valimisseadus on selline, et valitakse parteid, mitte isikut. Ka IRL-st ei tasu kedagi valida, sest Priit Sibul võib ju tubli olla ning praegu on IRL (nagu ka kõik teised parteid) SAPTKi suhtes vagased, ent kui valimisvõit käes, puksitakse SAPTKi pooldajad partei ning ühiskonna äärealadele.

Anonüümne 26. jaanuar 2015, kell 16:24  

Minu suguselt läheb teisele ringile Ekrega,sest see partei on põhimõtte kindel ning meile meeldivad inimesed kes globaliseerumise vastu on,sest muidu kaovad rahvusriigid nagu Usa ja EL ladvik soovib.Edu teile valimistel ja ei tohi muutuda argpüksideks.

Anonüümne 27. jaanuar 2015, kell 23:35  

Seltskond( erakond) ,kes kasutab enda promomiseks Savisaare TV - d ,on endale automaatselt vee peale tõmmanud.

Anonüümne 28. jaanuar 2015, kell 11:16  

Hr Matti,
Teie faktid on valikulised.
Kui juba poolt/vastu hääletamised argumentideks võtta, siis miks vaikite maha, et Herkel hääletas kooseluseaduse vastu? EVA avaldus selle kohta, et KES on praak, ei defineeru kuidagi seaduse poolt olevaks. Teie levitatav Kristafovitši hüüatus asub kasikeses, mille kohale on selges eesti keeles kirjutatud "Ei kuulu avaldamisele". No ei ole ilus, aus ega väärikas seda siis avalikustada.
Kentsakas, et peale EMORi polli avaldamist on EKRE oma peavaenlaseks võtnud Vabaerakonna, kellega EKREl on väga palju kattuvaid eesmärke. Kui nüüd arvestada olulise osa kodanike soovi, et uued erakonnad võiks kartellikate ainuvalitsemise Toompeal lõpetada, on säärased rünnakud rumalad. Ma ei ole (veel) kohanud ühtki Vabaerakonna poolset rünnakut EKRE suunas, aga kui te edasi tulistate, siis ilmselt tulistate teineteist auguliseks ja võitjana väljuvad valimistel taas kartelliparteid

maks 28. jaanuar 2015, kell 16:22  

Hr M.I. teab,
et EKRE on üks kõige USA meelsem partei ja tema iidol segas oina moodi vana sõjavang McCain jt taolised Ukrainas ja Süürias mässu õhutanud tegelased. USA on ju tugevalt multikulti ideoloogia kandja kes VIHKAB vanu rahvusriike.
Seega Mc Cain jt pole mingid rahvuste kaitsjad vaid otseselt imperiaalsed .

Anonüümne 28. jaanuar 2015, kell 18:43  

Tõde tõde, aga tuleks lõpetada ära blogger keskkonna kasutamine, kuna see rüvedab meie keha - pühaduse templit. Blogger ja Google suured homoarmastajad.... kuna ümbes kolime? Edu..

Anonüümne 29. jaanuar 2015, kell 16:06  

Mulle meeldib kõige enam eesti iseseisvuspartei,kuid neist on vähe kuulda. EKREga on tõesti nii, et see parempoolne partei on praegu ainus, mis võib kaardid segi lüüa.Juhul , kui nad on need kellena esinevad. USA- osaline meelsus on meie oludes oluline julgeolekuks, sest tasakaal on habras. Oleks meil teisi võimsaid liitlasi, oleks teema teine. Ei pea ju tooma meie õuele multikultit ja pedendust, võib hoida vaid sõjalist liitu. Minu arvates seda EKRE just taotlebki

Anonüümne 29. jaanuar 2015, kell 17:16  

Vabaerakond on selline, mis kindlasti muutub võimule saades praeguste erakondade koopiaks. EKRE on aga põhimõttekindel ja teda võib rohkem usaldada.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP