RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 4. jaanuar 2015

KOOBAS: Prantsuse moslemid süütasid uusaasta ööl 940 autot

Ajalehe "Postimees" päevanali.
Ajalehe “Postimees” päevanali.

Prantsusmaa õitsvas multikultis toodi suuremate linnade tänavatele 90 000 politseiniku, et turvata mitmeid piirkondi, kuhu iga-aastaselt on oodata moslemitest immigrantide rünnakuid.
Eelmise aastavahetusega võrreldes võeti kinni vähem inimesi ehk 308, kui 2013. aastal oli see number 322, vahendas AP.
Kõige rängem aasta oli aga 2005, kui politseinike eest põgenenud araablane peitis end Pariisis alajaama ja seal surmava elektrilöögi sai. Selles süüdistasid migrandid politseid ja kohalikke võime.
Seegi aasta pandi süüdati kõige rohkem autosi Ida-Prantsusmaal ja Pariisi lähiümbruses, kus on moslemite kogukonnad kõige lähemal.
Ajalehe ” Postimees” veerg muundas uudises aga moslemid “nooruseks” ning keelas mitteregistreerunutel artiklit kommenteerida. Sellega tundub, et tahetakse vältida olukorda, et ilmub viiteid uudistele, mis kirjeldavad tegeliku olukorda ja pilte mässavatest tõmmunahksetest immigrantidest, nagu tavaliselt.
Sama leht muudab süstemaatiliselt võõramaalsi puudutavaid artikleid, et varjata tihti mässajate või kriminaalide päritolu või kujundada arvamust nagu oleks tegu juhusliku sündmusega, mitte iga-aasta korduvaga.

Allikas: http://koobas.net/2015/01/02/prantsuse-moslemid-suutasid-uusaasta-ool-940-prantslaste-autot/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP