RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 15. jaanuar 2015

Varro Vooglaid: Milline iroonia...

Milline iroonia, et Eesti Inimõiguste Keskus jt nn inimõiguslased ja tolarantsi-jutlustajad seisavad üheaegselt ühiskonnas homoideoloogia juurutamise ja moslemi immigratsiooni suurendamise eest. Nagu üks tuttav hiljuti tabavalt ütles, saabub nn tolerantsi ja multi-kultuursuse võit päeval, mil Berliini peamošees laulatatakse esimene homopaar. Peab olema pimedusega löödud mitte nägemaks, et sellisesse programmi on sisse kodeeritud hullumeelne konflikt. Ma pigem kardan, et enam ei ole kuigi kaugel ajad, mil kristlased peavad hakkama homoseksuaale kaitsma kividega surnuks loopimise eest. Ja siis ei jõua neid pisaraid kokku lugeda, mida valavad inimesed, kes on pühendanud oma elu kristliku kultuuri ja ühiskonna lammutamisele Euroopas.
Allikas: Facebook

5 kommentaari:

Anonüümne 15. jaanuar 2015, kell 17:34  

Saudi Araabias pidi homopaaride avastamisel rakenduma surmanuhtlus.Ka Omaanis krim.karistus.Vot nii.

Tõnu 15. jaanuar 2015, kell 19:22  

Pole vaja niigi kaugele minna. Katsuge Egiptuses "mõista anda" et olete homoseksuaal... Kui meie Kentmanni tänava "vabaduse kants" esimest korda oma riigi lipu kõrvale vikerkaareplagu heiskas, väitis nende kohalik PR osakond, et neil on nüüd "uus komme" ja mitte ainult Eestis, vaid kõigis usa saatkondades tõmmatakse samane plagu samal päeval vardasse. Mul tekkis kohe küsimus, et kas tõesti - ka näiteks Kairos ? ;)

peeterliiv 15. jaanuar 2015, kell 20:26  

Lihtsalt tavapärasest paju selgem ja teravam "Jaga ja valitse!" poliitika. Kõik vastavalt Plaanile - hävitada kõik rahvused (kes pole võimelised kodanikena ühinema)

Unknown 15. jaanuar 2015, kell 21:12  

Mind pani mõtlema üks teine asi antud "seadusega" seonduvalt.Nimelt juhtusin vaatama Kanal2 saadet "Radar",kus oli teemaks selle seaduseelnõu algataja Imre turvalisus,ja tabasin ennast mõttelt,et üks inimene algatab midagi,ja see surutakse vaatamata üldsuse vastasseisule vägisi läbi.Kui aga esitatakse kümneid tuhandeid allkirju kogunud petitsioon,siis ei võeta asja menetlussegi.Tekib küsimus,kas me oleme mingi RIIK või mis asjad need "rahvasaadikud" õieti on?

Ho Ho 20. jaanuar 2015, kell 12:18  

Oot, mis loogika järgi peaks kristlased homoseksuaale kaitsma? Piiblis on selge käsk neid mitte lihtsalt taunida vaid ise kividega surnuks loopida. Kas ehk lugupeetud Varro on selle jupikese unustanud?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP