RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. jaanuar 2015

VIDEOKOMMENTAAR: Riigikokku peavad saama rahva tegeliku tahte esindajad!

Text shown when image is not displayed



Riigikogu valimised lähenevad.

Kindlasti mäletate veel möödunud aasta sügisel parlamendis aset leidnud võitlust kooseluseaduse üle, mille käigus sõitsid koalitsionierakondade saadikud rahva enamuse tahtest laia teerulliga üle, nii et silm ka ei pilkunud.

See on olnud meile kõigile rohkemal või vähemal määral silmi avav kogemus.

Kui mitte enne, siis vähemalt läinud sügisel said paljud aru, et suur osa meie poliitikutest esindavad mitte oma valijate enamuse, vaid Euroopa vasakliberaalse ideoloogilise surveimpeeriumi huve.

Perekonna algset tähendust kaitsvate kodanike silme all rullus lahti tardunud ja nomenklatuurne poliitiline süsteem, kus näiliselt rahva esindajatena tegutsevatele poliitikutele tuleb idee rahva enamuse tahte täideviimisest häiriva ja ebameeldiva üllatusena.

Ennäe imet! Kas tõesti tuleb meil alluda ühiskonna avaliku arvamuse survele ja mitte vastupidi? See tundus olevat kooseluseaduse teerulli roolis istuvate parteibosside peamine muremõte, mis pani hetkeks kukalt kratsima ja kutsus isehakanud autokraatides esile vaistliku vastikusevärina.

Me ei saa sellise käitumisega leppida. Me ei ole väärt selliseid rahvasaadikuid!

Et tulevas riigikogu koosseisus oleksid võimalikult ulatuslikult esindatud poliitikud ja parteid, kellel on terve mõistus ja julge süda õigel kohal, peame me tegutsema – nüüd ja praegu.

Me peame oma häälega aitama parlamenti need mehed ja naised, kes üldsuse survest ja erapoolikust meediatrallist hoolimata suudavad oma põhimõtetele kindlaks jääda – need kandidaadid, kelle jaoks perekond on ühiskonna alusväärtus, millest ei tingita grammigi.

Allolevas kommentaaris olen teinud algust nende kandidaatide tutvustamisega, kes on juba tõestanud oma pühendumist meie kultuuri alusväärtuste eest seismisel.

Nendeks on meie head sõbrad Maksim Rogalski ja Priit Sibul IRL-ist. Ent perekonnaväärtuste eest on ühemõtteliselt seisnud ka EKRE tervikuna eesotsas oma juhtide Mart Helme ja Martin Helmega.

Eriliselt hea meel on selle üle, et valimistel on otsustanud EKRE nimekirjas kandideerida oma blogiga "Okkalised arutlused"  tuntust kogunud kiirabiarst, doktor Mare Liiger.

Tehkem pingutusi, et võiksime näha neid inimesi riigikogu tulevas koosseisus!

Teile parimat soovides,

Markus Järvi
Juhatuse liige
SA Perekonna ja Traditsioni Kaitseks
Text shown when image is not displayed
​ PS! Palun jagage seda kommentaari oma sõprade ja tuttavate seas, saates minu kirja edasi oma sõpradele ja tuttavatele ning jagades minu videokommentaari ka Facebooki vahendusel. Kommentaaris on esitletud kandidaate, kes kaitsevad pereväärtusi ja meie kultuuri aluseks olevaid tõdesid. Kui me tegutseme kõik üheskoos vastutustundlike ja väärikate kodanikena, siis suudame koondada oma jõudu ja valida tuleva riigikogu koosseisu neid, kes meie ühiste põhimõtete eest seisavad!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP