RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 20. jaanuar 2015

MATTI ILVES: NORRA KÄSIPALLINAISKOND ON LIIGA RAHVUSLIK

Poliitkorrektsuse taotlus võtab isegi Norras üha kummalisemaid pöördeid. Nimelt teatas päevaleht "Verdens Gangin", et Norra käsipallinaiskond on liialt norrapärane ja seal ei ole ühtegi mängijat ei Aasiast, Aafrikast ning Kesk- või Lõuna-Ameerikast!
Sellised värvilised naised ei pidavat pääsema isegi lähedale koondisele. Eriti suur patt olevat see, et alates 1986. aastast on käsipallikoondises mänginud 112 naist olevat kõik valged norralased.

Muidugi ei ole tähtis multikultuursuse õhinas üldse see, et norralannadest koosnev käsipallikoondis on üks maailma tugevamaid ja võitis isegi olümpiakulla 2012 aastal ja on pärjatud veel mitmete tiitlite ja madalitega.

Ega meilgi ei ole sellised süüdistused rahvuskoondistele enam kaugel ja mine tea, millal multikulti lembeline meedia need õhku paiskab. Eestis on seda veelgi kergem teha, sest meie võistkondade suhtelise ebaedu saab veeretada just neegrite ja teiste värviliste puudumise kaela.

Kasutatud allikas: http://www.patriootti.com/norjalaislehti-maan-kasipallomaajoukkue-liian-norjalainen/

2 kommentaari:

Anonüümne 20. jaanuar 2015, kell 18:34  

Kui rahvusriigid on olemas--siis on nii,et eestis on eestlased ja norras norrakad,mitte et eesti venelased või norra aafriklased,jube lihtsalt mõelda,kuhu me välja jõuame,oleme veel mitte nii ajupestud,et ei saa aru mis suunas lükatakse meid eurooplasi rahvusriikide hävitamisele,tuleb valida märtsis parim--kes suudab multikultuurile vastu hakata.Ei hakka enam eesti rahvas kannatama uue kommunismi pärast olen kindel.

maks 22. jaanuar 2015, kell 16:48  

Mis jama kommentaar siin?
Multi-kultit pressib peale mitte kommud või venelased vaid USA finantseliit, nemad hävitavad teadlikult rahvusriike!
Isegi Stalin moodustas 15 rahvuspõhist liiduvabariiki. Euroland aga rahvustab kõik rahvustundeta üldmassiks. Rahvustunne aga häbiasi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP