RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 13. jaanuar 2015

KOOBAS: Prantsuse vägivallalaine on massimmigratsiooni loogiline tulemus

Pole mõtet teha pikka show-d selle ümber, miks ja kuidas Charlie Hebdo toimetuses toimunud mõrvad võimalikud olid. Erinevalt reformarist siseminister Hanno Pevkuri arvamusest, nagu oli Prantsuse migrantide poolt korda saadetud veretöös süüdi ajakirjad, kes julgesid islami teemat pilada, on peasüü üldpildis ikkagi liberaal ja vasakpoolsete parteide õlul., Need aastakümneid võimul olnud poliitikud, kes oma süstemaatilise tegevuse tulemusena varasema range piirikorralduse kaotanud on ja igasuguse lumpeni üleüldsegi riiki lasid. Nemad lihtsustasid tunduvalt ka kodakondsusnõudeid.
Ei oleks neid Pariisi või Marseillesi getosi, autopõletamiseid või islamistide üha suuremaid nõudeid põliselanikkonnale ilma kontrollimatu massiimmigratsioonita ja lõdva asüülitaotluspoliitikata. Prantsusmaal on üle nelja miljoni end moslemiks pidava, eelkõige Aafrika või Lähis-Ida päritolu inimese, kellest üha kasvav hulk on põliselanike suhtes vaenulikud. Fakt.
Samal ajal on aga süsteemi vastased üha “sallivama” seadusandluse tõttu sunnitud vaikima. On loodud terve raamatu jagu seaduseid, mis võrreldavad sisuliselt sundtolerantsiga. Näiteks võid sa saada karistada Prantsusmaal pelgalt selle tõttu, et nn süstemaatiliselt (!) kritiseerid immigratsiooni. Rahvuslane Marine Le Pen sai kohtuasja selle eest, et julges avalikult islamistide üha agressiivsemat tegevust võrrelda okupatsiooniga.
Pole siis midagi imestada, et immigrandid on tundnud ennast üha karistamatutena.
Miks liberaal ja vasakparteid range piirikontrolli ja kodakondsuspoliitika kaotasid?
Massiimmigratsioon on:

-  Ideoloogilises mõtlemises kui vahend rahvusriigi pooldajate mahasurumiseks oma võimu jaoks vajaliku elektoraadi tagamise näol.
- Pime lootus nagu suudaksid kolmanda maailma tihti vähe haritud sisserändavad kihid asendada senist oskuslikku aga vananevat tööjõudu.
- Ning haige sotsiaalne eksperiment luua mõne vasakpoolse väiteil “võrdsusühiskond.”
All on pilt Prantsusmaa ühest tüüpilisest noortele seksuaalelu tutvustavast raamatust, mis kiidab rasside segunemist ja immigratsiooni. Ajupesu käib täie hooga. Mitmekesisus tähendab tegelikult vähem põliselanikke.
 Allikas: http://koobas.net/2015/01/09/prantsuse-vagivallalaine-on-massimmigratsiooni-loogiline-tulemus/

2 kommentaari:

maks 13. jaanuar 2015, kell 18:46  

Plakati tulem:
madalam IQ , madalam abstraktse mõtlemise võime kui pingelise mõttetöö talumus - otsene langemine Haiti elustandardile , vaesuseese , sopakultuuri.

Anonüümne 15. jaanuar 2015, kell 23:00  

Huvitav, et Breviki tulistamised pole miskipärast massimigratsiooni loogiline tulemus. Kas kuulide mõju sõltub nahavärvist ja sünnimaast? Kui kaks mustanahalist moslemit põrkaksid Tallinn-Tartu maanteel kellegiga kokku, siis see oleks ilmselt ka madala IQ ja multi-kulti tulemus. Aga kui meie kristliku nähavärvi kandjad sõidame rongile ette, siis see on tähelepanematus v õnnetus? Kus siin see kiidetud mõtlemisvõime on?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP