RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 11. jaanuar 2015

MATTI ILVES: MARINE LE PEN SOOVITAB KASUTUSELE VÕTTA RADIKAALSED ABINÕUD SEOSES TAPATÖÖDEGA

Pariisis on aset leidnud nüüd ka suured tapatööd. Pariisi satiirilise nädalalehe Charlie Hebdo toimetuses aset leidnud rünnakus hukkus 12 inimest, neist suurem osa ajakirjanikud. Hukkunud on veel politseinike seas ja juutide košertoitu müüvas kaupluses müüijaid, pantvange jne.
Olukord lihtaslt pidi Pariisis suure vägivallaga lõppema, sest pinge oli juba ammu õhus. Teame, et seal on peamiselt islamiimmigrantidega asustatud eeslinnu kuhu isegi politsei kardab minna, ning kümnete-sadade autode põletamised ja vägivallateod valgete prantslaste vastu on igapäevased.
Kohalikud võimud ja ka rahvusvaheline üldsus süüdistab mõrvades ainuüksi ISISe terroriste, ega tunnista enda tehtud poliitilisi vigu, mis on äärmiselt pealiskaudne lähenemine aga omane Euroopas valitsevale kultuurimaksismile.

Olukorra lahendamiseks Prantsusmaal ja ka teistes radikaalse islami all kannatavates riikides on teinud poliitikutest vaid Rahvarinde juht (president) Marine Le Pen, need vahendid on küllalt radikaalsed kuid ainuvõimalikud:

1.Väljaastumine Schengeni viisaruumist ja Prantsusmaa piiride sulgemine.
See takistaks terroristide ja islamiradikaalide vaba liikumist Euroopa Liidus ja sisuliselt ka kogu maailmas.
2.Topelt kodakonsuse kaotamine.
Topeltkodakonsusega isikute hulgas on kõige rohkem "eurooplasi", kes võtavad osa sõjast Islami Kalifaadi eest.
3.Surmanuhtlas taaskehtestamine.
Surmanuhtlus muidugi ei kaota kuritagevust, kuid aitab seda siiski vähendada.
4.Kodakonsuse äravõtmine hilisimmigrantidest kurjategijatelt ja riigist väljasaatmine.
See abinõu aitaks tunduvalt vähendada ka nn. väikekuritegevust (rakendatakse juba Norras).
Fotol MI5 peadirektor Andrew Parker

Taolised vahendid on vajalikud veel seepärast, sest Briti julgeolekuteenistuse MI5 peadirektor Andrew Parker andis avalikusele teada, et Süürias võitelevad Al Qaida islamiäärnuslased kavandavad suuri rünnakuid Euroopa Liidus.
Sellised pakutud abinõud ajavad muidugi liberaalsetel europoliitikutel ihukarvad püsti, kuid tervikuna tuleksid prantsuse rahvale ja ka teistele rahvastele kasuks.

Pealegi "Washington Post " võtab nüüd Euroopa "paremäärmuslaslaste" seisukohad Pariisi rünnakust kokku nõnda: "Me rääkisime teile, et nii toimub." Ja "me oleme teid kogu aeg hoiatanud", lisas veel Marine Le Pen."

Meie kartellipoliitikud süüdistavad muidugi ainult terroriste, aga sealjuures näevad nad ka sellega seoses võimalust piirata inimeste väljendusvabadust. Siseminister Hanno Pevkuri TV3-le antud intervjuus ütles, et Charlie Hebdo  toimetuses toimunud tulistamine oli väljaande enda tegevuse süü. Vaat nii! Kas nüüd siis hakkame piirama ajakirjandusvabadust ja erti äärmuslaste (rahvuslased, nn. tõelised konservtiivid ja teised mitte meelepärased tegelased) ligipääsu ajakirjandusse?
Foto: Erik Prozes / Postimees ajakirjanikud

Ajakirjandus on meil juba niigi küllalt suletud ja äärmiselt naljakas on pilt, kus kartellimeedia lipulaeva "Postimees" toimetuse ajakirjanikud avaldavad meelt ajakirjandusvabaduse toetuseks. Muidugi piiratud vabaduse toetuseks, heakskiidetud poliitilise peavoolu piires.

Meie riigi iseseisvust kalliks pidavatel inimestel tulevad need kurvad sündmused Prantsusmaal vaid kasuks, sest nii võib seal presidendivalimistel võita Marine Le Pen, kes on lubanud viia riigi välja Europa Liidust, mistõttu liit lagunab. Isegi juba küllalt eakas filmistaar Brigitte Bardot toetab prantsuse rahvuslasi ja nimetab nende juhti, Marine Le Pen´i 21. saj. Jeanne D´Arc´iks, kes päästab kodumaa hävingust.
Fotol Brigitte Bardot

3 kommentaari:

jsmith 12. jaanuar 2015, kell 08:34  

eime ette tea,mis elumeil tuua võib...???????????????

Ilmutus 12:12




12 Seepärast rõõmustage, taevas ja teie, kes seal elate! Häda maale ja merele,+ sest Kurat on tulnud alla teie juurde ja ta on väga vihane, kuna ta teab, et talle on jäänud vähe aega.”+



Ilmutus 6:4




4 Väljus veel üks hobune, tulipunane. Selle seljas istujal lubati rahu maa pealt ära võtta, et inimesed üksteist tapaksid, ja talle anti suur mõõk.+

Anonüümne 13. jaanuar 2015, kell 09:37  

Tsitaat Adolf Hitlerilt
KUI TEIL ON KODUS ROTID, EI KUTSU TE KOHALE JU PUHKPILLI ORKESTRIT VAID IKKA KAHJURITÕRJE.

Anonüümne 31. jaanuar 2015, kell 11:07  

Appi, appi! Sellist jama on raske kommenteerida! Tundub, et sel kodanikul küll kupli all kõik korras ei ole! Kõike muud ma ei viitsi kommenteerida, kuid see, mis puudutab Pariisi on täielikult vaimselt ebastabiilse inimese fantaasia! Kus neid autosid siin põletatakse? Kus need getod siin asuvad? Idiootsusel pole ikka piire! Ja sellised kandideerivad Riigikokku! Anna armu, armas Jumal!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP